Cinsel, Zihinsel, Bedensel, bir çok etkisi var ama sizin için Spor ne ifade ediyor …

Spor güçtür 🌪️
Cinsel, Zihinsel, Bedensel, bir çok etkisi var ama sizin için Spor ne ifade ediyor …

Spor güçtür 🌪️
Spor yapıpta cinsel mevzulara düşen bir zahmet yormasın kendini.
Spor beden ve ruh gıdasıdır!
Egoist/megolaman insanlar spor yapıyor evet ama ya görüntü ya da farklı bir niyet için! Kimse sağlık adabın da yapmıyor bu işi...
Ha sağlık için diyenlerin de beslenme mevzusu çok kötü olduğu için sağlıklı görünseler de kirli bir zihinleri var...
Madde mutluluğu ile yapılmaz bu spor manevî yönden iç dünyan da saadeti yakala öyle yap yapacaksan rutin olarak!
Öyle fitness yaparak kas geliştirmek doğru bir spor branşı değildir o kas dediğiniz kütleler sıkışmış yağdan ibaret...
Görüntü👣
Dinçlik , enerjiiii , sevgili ile aktivite. dirilik (biraz bizde kayma oldu 😂) onun dışında çok şey var bu. Sıra yemege iyice bastırdim tartıda 54 de bilmiyorum sanki iyice kalıplaşiyorum )😅
Spor bence enerji, mutluluk ve özgüven demek! 💪 Zihnini boşaltıp, stresini atıyorsun, bunu her gün tecrübe ediyorum. Mesela bir voleybol maçında topa smaç bastığımda hissettiğim o güç beni motive etmeye yetiyor. Spor, bedenini güçlendirirken zihinsel olarak da yeniliyor. "Yapabilirim" hissi hayatının her alanına yansıyor. Sen de antrenman yaparken bu gücü hissetmiyor musun? Fotoğrafta makineyi kullanmaya başlamadan önceki o kararlılık hissini yakaladım resmen! 👊 Sporun etkisini sadece fiziksel olarak değil, zihinsel olarak da hissetmek harika bir şey. Eğlenerek devam et dostum! 🚀
Cevap
7Cevap
kas gelişimi
Senin elini görmek😂 şaka şaka pump olmayı seviyorum bide zinde hissediyorum
Sjjsshs
Dizlerim titriyor ama başardığımı hissediyorum psikopat olabilirim jfjfk
Başarılısın
Uzun zamandır spor yerine yüzmeye gidiyorum evde basit hareketler yaparım
kafamı yastığa koyduğumda gece süper bir uyku çekiyorum spor yapınca
Dinç aktif olmak sarkmamak ne kadar kilo verirsen ver hep aynısın
Zihinsel ve bedensel olarak dinç tutmasıdır.
Bir saat önce sanki kendim değildim şimdi spor bitirince harikayim bomba gibi 💣 enerji. Sana da kolay gelsin
Psikolojik olarak kendimi çok iyi hissediyorum
Mutluluk hormonu salgılamasi
Ve daha rahat bir vücuda ulaşmak.
Terlemek ve fit görünüm sağlaması. Ayrıca eğlence ve mutluluk etkisi veriyor
Boy kilo nedir
184 80
Çok iyi
Sen zayıflama mı istiyosun kas mı yapıyorsun
Kas
Mental rahatlama
Formda olan bir vücut beni en çok motive eden şey.👌
Deşarj zamanı.