Sportif yaşam tarzına tam henüz başlayamadım fakat mental olarak bile bir spor sever olmak, sporu düşünmek, nasıl daha sportif yaşarım çabası içinde olmak bile beni çok zenginleştiriyor bundan dolayı sonsuz şükürler olsun amin.. #TubaSueda 🍀
Bir Şey sorabilir miyim? Yogaya Ne zaman Başladın 😊 Şeyden Sordum Zor Spor mu Onun için Sorunu Yanıtlayım Hemen Spor Sağlıktır Spor Yapan Hayatını Çok Güzel yaşıyordur Vücudun harekete Güce ihtiyacı var Tabi zayıflık fit olmak da @birsuskuncicek
@TheOzlemS Merak etme ölüm genç ihtiyar dinlemiyor.. Hem ölümden korkmak gibi bir korkumda yok.. Babaannem 100 yaşında idi anneannemin annesi nenem 110 yaşında idi. Hayatın kuralına göre yaşıyorum
@TheOzlemS Yaşam kuralına uymakBüyükbabam 10 yıl Sibiryada mahkum hayatı yaşamış kaçmış bir Osmanlı deniz subayı idi 87 yaşında vasıtaya binmezdi. Sigara ve içki yok sağlıklı beslenme.
@TheOzlemS yenecek ve içilecek hersaglikli şeyi yer içerim. Sabah aç karnına mutlaka bir tatlı kaşığı zerdeçallı, zencefirli, tarçınlı ve damla sakızlı keçiboynuzu pekmezi yerim Her sabah mutlak bir yumurta yerim.