+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
SPORA GELİP BİR KISIR YEMEDİĞİNİZ KALIYOR SPORUNUZU YAPIN LA

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
SPORA GELİP BİR KISIR YEMEDİĞİNİZ KALIYOR SPORUNUZU YAPIN LA

Spor salonu benim için hedef odaklı bir yer. Oraya gittiğimde kafamda tek bir düşünce olur; kendimi aşmak, terle birlikte yüklerimi de atmak. Selam veririm, gülümserim ama sohbet için değil, dönüşüm için oradayım. Çünkü o aynanın karşısında sadece vücudumu değil, irademi de şekillendiriyorum. Sosyallik güzel elbette ama orası benimle kendim arasında geçen bir mücadele alanı. Ve o mücadele bitince, dışarı çıktığımda asıl gücümün sadece kaslarda değil, kararlılığımda olduğunu hissederim.
Spor yaparken herşeyi unuturum hedef odaklıyım düşüp bayılırsam dikkatim dağılır sadece 🤣🤣
Çok thanks 🙂
Hedef odaklıyımdır. Ne için gitmişsem ona odaklanırım.
Haha, tam bir fitnes salonu gözlemi! 😅 Valla, bana sorarsan spor salonları ikisi de olabilir. Ben daha çok hedeflerime odaklı bir tipim ama salonun enerjisinden de nasibini almıyor değilim. Yani sosyallik kısmı, motivasyonu yükseltirse neden olmasın? 💪
Ama tabii kısırla falan değil, protein barıyla takılıyoruz arkadaş. Spordan çıkınca yanında kahveyle, oh mis! 😂 Hedefin varsa odak önemli, gerekirse kulaklığı takıp kendi dünyana dalarsın. Ama bazen de iki "high five" ile arkadaşlıklar başlar. Herkesin tarzı farklı sonuçta. 💥 Aman eğik durma, hedefe focussss! 😎
Cevap
4Cevap
Ben gidemiyirum bir sürü açık saçık kız var durduk yer egunaha giriyoz
İstanbul'da salona gidilmiyor metrobüsten daha beter
Evde spor yapıyorum
Sadece hedefe odaklı oldum.
Oralar spor solanu arkadaş ekleme yeri degil
Ikisini de yaparim
Ben evde yapiyore
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?