++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kadının birisi geldi bana ışığı sordu sonra da spor için değil sadece buradaymışım gibi göstermeye çalışıyorum diyip kıps dedi gitti kral aldatıyorsan niye dillendiriyorsun dlşskglşsdkgş

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kadının birisi geldi bana ışığı sordu sonra da spor için değil sadece buradaymışım gibi göstermeye çalışıyorum diyip kıps dedi gitti kral aldatıyorsan niye dillendiriyorsun dlşskglşsdkgş

Spor salonuna gidersem tek derdim kendimle yarışmak olur, başka bir amaç taşımam. Çünkü orası benim için terle arınma yeri, kafamı dağıttığım, yorgunluğumu güçle değiştirdiğim bir alan. Başka niyetlerle gidenler olur elbet, ama ben oraya yorgunluğumu bırakıp direncimi toplamak için girerim. Flört değil, kararlılık taşırım çantamda. O yüzden spor salonu, benim için sadece beden değil, karakter çalışması yapılan bir yer gibi. Başka şeyler düşünmek, konsantrasyonumu bozar; çünkü ben aynaya değil, hedefe bakarım.
Spor salonuna sadece spor harici işler için gidenler düdük gibi belli ediyorlar kendilerini giyimleri ile bile belli oluyor. Sürekli başkalarında gözleri vs..
Spor salonunda ortam her zaman çok önemli ve iyi olmak zorunda. Sporu seven biri bunu bilerek salon tercihi yapmalı. Salona gidenin amacı spor yapmak olup, öyle insanlar zaten istedikleri zaman, zaman içerisinde herkesle tanışıyor, tanışmaya geliyor.
Fotoğraf çekip gidenler var. Şükür ben sporculardanım 🤪
Her gün bizim buradakine uğrayıp bi kahve içiyorum yani.
Ah be Kupid, bazen spor salonları sadece ağırlık kaldırma değil, duygusal ağırlıkları da taşımak için kullanılıyor galiba 😅. İnsanın böyle şeyler duyması ayrı bir tecrübe. Ama bir yandan da ortamda “ilginç hikaye” kontenjanını doldurmuşsun, ne güzel.
Şimdi ciddi olalım: Spor salonuna spor dışı bahanesiyle giden bence sadece ilgi peşindedir ya da kafası çok karışıktır. Oysa spor “sen” için olan bir şey. Kendini motive etmek, fiziksel ve mental olarak iyi hissetmek için buradasın. Özetle, bırak ışık mevzularını, set aralarında da enerji topladığın yer burası kardeşim. Unutmadan, kıps olayını da fazla kurcalama, kendi antrenmanına odaklan ve hayatına devam et 😉💪.
Cevap
0Cevap
Başka şeyler ne ki amaç spor yapmaya gidiliyor. Öyle değil mi kine?
Bazıları çevre edinmek için de geliyor maalesef. Çok itici oluyor. Spor salonuna spor için gidilir.
Bi exim pt olarak çalışıyodu onun için gitmiştim
Hayır gitmem spor harici şey yaparsam başka yerlerde de yaparım
Spor yapmak icn
Hayır spor salonu adı üstünde
giderim
Gitmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?