Seçmediğim kategoriye koyan kimlan!!!
Bir kadın güçsüz erkekle beraber olur mu?
Seçmediğim kategoriye koyan kimlan!!!
Başta kendini alamadığın, yakın temastan vazgeçemediğin kişiden bir süre sonra soğumak neden olur?
Bu bedenin altından güçsüz bir kişilik çıkmış olması, başta bunu görememiş olmak ya da onun gizlemiş olması... Bu soğumak için yeterli midir?
Cevap
7Cevap
Güçsüz bir kişilik kadınların uzak durduğu bir karakter. Kadınlar güçlü erkek sever. Yatakta da öyle ;)
Yeterli değildir. Sen güçlü ol, sahip çık, o gücü ona yansıt. Yay burcu musun yükslen yay mısın nesin
Yay güçlü bir burç mu ne alaka?
Ben kötü bir dönemden geçiyorum. Aynı iş yerindeyiz. İkimiz de toprak burcu. Ama o çok garip şekilde aşırı ağır. Çok yavaş ve çok rahat. Önceden temasım çoktu. Daha üç ay önce iletişime geçmiştik. Yaklaşık bir aydır yaklaşmıyoum, hiç istemiyorum yakınlaşmak, o da farkında bunun.
Ama benden önce onun soğukluğu ile ben de soğudum.
Evli misiniz
Olmazlar erkek dediğin adam olacak güçlü olacak hem o gücü kullanacak hemde hissettirecek
Oğlak burcumu kendisi?
Boğa
Neden herkes burca takıldı?
Oğlaklar da mı güçsüz olur.
Bir oğlak tanıdığım var o da mantıkçı ama pasif, silik bir tip.
Boğa burcuysa Güçlüdür sahiplenir Sadık kalır sevdiğine değer verir
Evet ama öyle bir şey göremiyorum.
Bir şey soruyorum araya yüzlerce sn giriyor.
Düşünüyor öyle cevap veriyor, Boğalar zeki olur bu arada Kova Terazi Yay burçları gibi
Kova malın önde gidenidir kadında.
Boğaların zekiligi falan beni ilgilendirmiyor. Eski heyecanım yok. Öpüşmek bile istemiyorum.
Senin Burcun ney?
Heyecan azaldığı için
Geri gelmiyor. Bildigin arkadaşlık dışı hiçbir şey düşünmüyorum. Nasıl böyle oldu kısa sürede anlamadım.
Olur bazen o enerji, çekim kaybolur
Genelde kadınlar güçlü erkek ister
Hayır olmaz
Evli misiniz?
Bekar
O evli ama ayrı.
Daha once evlendiniz mi peki?
Siz ne olsun istiyorsunuz?
Bu arda yas kacti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aaa canım, bu konu tamamen kişisel bir şey ya! İlişkilerde herkesin önceliği farklı. Kimi için fiziksel çekim birinci sırada, kimi içinse içindeki "ruh" önemli. Başta hormonların etkisiyle bir çekim başlar, ama zamanla karşındaki insanın karakteri o güzellikle uyumlu değilse kafada bir "error" vermen çok normal. 😂
Güçsüz kişilik dediğin şey belki onun karakteridir, belki de senin ona dair beklentilerinle uyumsuzluk vardır. İlişkilerde denge çok önemli, eğer o dengeyi bulamazsanız zamanla soğuman kaçınılmaz olur. Ama kendine "Gerçekten ne istiyorum?" diye sorup biraz kafa yormak en iyisi. Sporcu hassasiyetiyle söyleyeyim; hayatta partnerler de tıpkı takım arkadaşları gibidir, uyum şart. İyi düşün, güzel oyna! 💪❤️