Genelde kadınlar kendilerini koruyan bir yiğit isterler ama her erkek böyle değildir.
#perihaninkarincalari #ikitanebenvar
#perihaninkarincalari #ikitanebenvar
Kabul etmez bile bile güçsüz ve korkak birini sevmez kadın. yaradılış gereği koruyan, kollayan, sahip çıkan erkeği sever kadın. ama belli olmuyor işte hayat, cesur sanıp, adam sanıp, yüreklidir diyip sevdiğin insanda sonradan korkağın teki çıkabilir ve sen bir kere sevmişsindir artık.
Eig için teşekkürler tatalım :-)
Bazı kadınlar da aşırı dominanttır bu yüzden kendilerine kol kanat gerecek bir insandan rahatsız olur onlar kol kanat gerer. Normal bir durum.
En dominant kadın bile kedinden güçsüz erkeği çekici bulmaz net
@ScreamofTheNight Hiç sanmıyorum
Gayet de öyle yüzde yüz eminim birkaç istisna vardır o kadar yoksa genel çoğunluk yüzde 95 civarı böyledir
@ScreamofTheNight Çevremde gördüğüm örnekler tam olarak böyle değil. Zaten başta adam güçlüyse de dominant kadın yine kontrol altına almaya çalışır
Bunun için çabalar o ayrı ama asla ezik birini çekici görmez ha kullanır o ayrı sevedebilir ama asla onun arzuladığı ya da hayallerindeki erkek olmayacaktır
@ScreamofTheNight Arkadaşım benim çevremde böyle insanlar var, soruya görüşüm hala evet aşırı dominant kadınlar suspus erkek güçsüz erkek sever
Ben de diyorum ki yanlış neyse analiz de sıkıntı var o zaman bb
peki gücsüz erkekler bekar mı kalacak
Dediğim gibi sevebilir dominant bir kadın güçsüz erkeği ama onu çekici bulmayacaktır tamamen ayrı şeyler ya da hayallerindeki kişi olmayacaktır
@ScreamofTheNight yahu sevdiğin şey sana ideal gelir niçin bunu tartışıyoruz😂 Ben esmer seviyorsam ideal tipim esmer erkektir
Sevgi ile çekici gelmek tamamen ayrıdır bunu da mı biz öğretelim Adriana Lima bana sevgilimden daha çekici gwliyor daha seksi çünkü ama sevgilimi daha çok seviyorum çünkü iyi biri ve aramda duygusal bağ var anlayabiliyor musun?
@ScreamofTheNight ooo sen çok yanlış anlamışsın zaten. Nerelere girdin. Adriana Lima'yı çekici bulursun çünkü uzun bacakları, sıkı kalçası ya da ne bileyim hoş bir yüzü vardır ve bu sana estetik gelen sevdiğin şeylerdir. Bu yüzden sana çekici gelir. Hoşuna gitmeyen sevmediğin bir şey sana çekici gelmez.
Dominant bir kadın için de sevdiği şey birilerine müdahale edebilme gücüdür bu yüzden müdahale edebileceği erkekler ona çekici ideal gelir.
Ya burada sadecr bir örnek verdim birini sevmek ve çekici gelmek arasındaki fark ikisi apayrı şeyler
evet
anladım
1000 kadından belki 2 tanesi kabul eder.. Kaide olarak erkeğin kadından aşağılık olduğu ilişkiler tercih edilmez, edilenler istisnadır.. Erkeğin üstün olmasını tercih ederler..
sence neden böyle
Kadınlarda kölelik içgüdüsü vardır, her zaman kendine yaraşır bir efendiyi arzular.. Bu sebepten kendinden uzun boylu, kendinden iri, kendinden zengin, kendinden yaşlı, kendinden kültürlü, kendinden yüksek statüde adamları potansiyel eş adayı olarak görürler.. Bu sonradan yapılan bir seçim değildir, her kadında doğuştan olan içgüdüdür.. Bu yüzden liseli kızlar okulun yakışıklı İngilizce öğretmeni yerine, okulun hademesine aşık olmazlar.. Ha bu durumu reddeden kadınlar yok mu, gayet tabii var.. Fakat sayıları, kölelik içgüdüsünü reddetmeyenlerden çok daha azdır..
Kadinlar sadece kas gucu istemiyor genel olarak "güç" istiyorlar aslinda. Bu gucu ya kas gucu sagliyor ya da para, meslek, mevki, sosyal statu..
evet
Cevap
24Cevap
Güclü ve kendine güvenen erkek candir. Kadinlar gücü sever ama erkekler bunu kabadayi, kavgaci ve vadal olmakla karistiriyor.
Evet sever kırılgan kadın olurda kırılgan erkek neden olmasın biri birinin gücü olur tüm mıhabbet burda zaten sevgi böyle birşey değil mi birbirini tamamlama çok duygusal oldu bu ağlıycam
Kendimi koruyabilirim. Bunun için bir erkeğe ihtiyacım yok. Ama pısırık bir adamı sevemem
Sen beni görmemişsin odan böyle konuşuyorsun. Bayrampaşa çocuğuz biz.😎
dominant olanlar var yönetmeyi seven sessis sindirebilecek bir erkek istiyen tipler de var
Kadınlar güç isterken sadece kas istemiyorlar, kimi para gücü, kimi kariyer gücü, kimi karakter gücü istiyor 😊
Zaten öyle olması lazım erkek dediğin kadınını kollar pısırık olmaz gerekirse onun için ölmeyi bile göze alır
Şizofren insana gerekmez o kendini her zaman koruyabilir selen ya da perihan mı demeliyim 😂
bence fedakarlik ve merhamet önemli, yigit görünüp bencil ve cahil tipler var çogunlukla..
Oyle erkek seviyolarsa ozaman bırakın beyler Alfa taklidi yapmayı ozunuze donun am'k shdjsdsa
Güçsüz insanı sevmem aciz gibi erkeğide kadınıda farketmez
erkeklik adam dövme ile değil karakter ile ama yeri gince dövmekte şart
Sunepe erkegi hangi kadin istesin ki
Eğer severse kabul eder.
Görünüşe aldanıyorsunuz boylu olacak kaslı olacak yok yakışıklı olacak sonra üzülen siz oluyorsunuz
Güçlü kadınlar , isterler.
hakimiyet seven kadın ister belki
Kabul edemem güclu erkek severım
Erkek dedigin genis omuzlu olur , kodummu oturtur
Hayır istemezler.
Güçlü zeki adamları isterler.
Beni gibiyse etmemeli tabii.
Kabul edilir mi ya itici ötesi
herkes güçlü ve cesur mu ki?
gönül bu ota da b*ka da :D
sevmez. bende güçsüz kadın sevmem mesela
Istemem oyle birini