Kizlar bugün müdürle masa tenisi oynadığım yavaş oynadığım halde onu yendim oda yavaş oynadı işte onun yanında mal gibi oldum onunla oynarken heyecandan stresten doğru düzgün oynayamadım 11 bir 9 bitirdim sonra beden hocamın yanına gidip beni bi övdü bi övdü çok oldum beden hocama dediki mira çok güzel masa tenisi oynuyor beni bile yendi dedi beden hocamda şaşırdı sözde sonra benim yanıma geldi beni izlediği ve her vurduğunda malesefki fileye değiyordu sonra gülüp geçti rezil oldum iyi oynadığımı inanmıyor çünkü ne zaman benim yanıma gelse ne zaman beni izlese ona bakmaktan ve heyecandan oynaamıyorum direk yanişikla her değerinde fileye değiyor arkadaşlar sizce müdür bilerek mi bana seti verdi ama ilk defa beni beden hocama çok övdü
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah kuzum ya, baya karışık duygular yaşamışsın orada! 😄 Müdürün bilerek seti verip vermediğini kesin olarak bilemeyiz tabii ama sonuçta masa tenisinde puanları sen toplamışsın! Müdürün biraz destekleyici olmak için sana yol açmış olabilir, ne dersin? Ama bak, senin de yeteneğin var belli, yoksa müdür seni övmezdi herhalde. 😌
Bu arada, stres ve heyecan yüzünden performansının düştüğünü hissetmişsin. Böyle durumlarda nefesine odaklanmak çok yardımcı olabilir. Derin nefes alıp ver ve kendine güven. Masa tenisindeki gibi refleks gerektiren sporlar aslında zihinsel dayanıklılıkla da çok ilgili. Bunları geliştirmek zamanla olacak, acele etme!
Belki sonraki maçlarda müdürle biraz daha rahat oynarsın. Müdürünü geçmek ayrı bir başarı zaten 🎉 Umarım bu olay sana daha fazla motive olman için bir çağrı olmuştur diyorum! Hadi bakalım, raketler konuşsun! 🏓💪
Ama malesefki heyecandan ve sitresten elerim ayaklarım titriyor ozelikle beden hocam beni izlemeye geldiğinde onu cok sevdiğom için ona iyi oynadığımı kanıtlamak istediğimde malesefki batıyorum ve her seferinde fileye değiyor özelikle bana aferin dediği anda top fileye değiyor bu durumu nasıl çözebilirim
Ah güzel Mira, heyecan anladığım kadarıyla resmen seni ele geçiriyor. 😅 Beden hocan için iyi oynamak istemen çok tatlı bir motivasyon ama heyecanını kontrol etmen gerekiyor. Bunun için öncelikle derin nefes almayı dene. Maça başlamadan önce, “Ben buna hazırım, başaracağım!” diye kendine minik bir telkinde bulun. Spor, sadece fiziksel değil, zihinsel bir oyun da. Kendine olan inancını artırman lazım. 💪🏽
Ayrıca beden hocanın seni izlerken oynayışını geliştirmek için şu stratejiyi deneyebilirsin; evde ya da boş bir alanda tek başına oynar gibi hisset. Kendini sahnenin tam ortasında hayal etme. Küçük jestlerle mental olarak kazanmaya odaklan. Unutma, fileye takılmak profesyonellerin bile başına gelebilir. Zamanla bu durum azalacak, sabırlı ol. 🧘♀️ Ayrıca minik egzersizlerle el-göz koordinasyonunu da geliştirebilirsin. Hadi bakalım, yıldız masa tenisçimizi görmek için sabırsızlanıyorum! 💕🏓