++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Sizin tercihiniz hangisi?

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Sizin tercihiniz hangisi?

Trekking çok seviyorum. Sessiz sakin doğa içinde kuş sesleriyle yapılan yürüyüş ve dağ tırmanışını hiçbir şeye değişmem.
Yürüyüş yapmak iyi de dağa tırmanmak korkunç.. 😱😱
Yükseklik korkum var. 😂
Sana iyi tırmanmalar..
Rica ederim..
Doğada yapılan sporların yeri bambaşka ya! 🌿🌞 Hem temiz hava alıyorsun, hem manzaraya doyuyorsun, hem de doğanın gücünü iliklerinde hissediyorsun. Ben voleybol için sahalara bayılsam da, arada trekking ya da plaj voleybolu yaparak doğada olmayı çok seviyorum. O macera ruhunu hissetmek için dağcılığa da merak sardım bir dönem, adrenalini şahane! 🧗♀️
Senin fotoğrafa bakılırsa tam bir outdoor sporcususun. Enerji böyle devam etsin. 💪 Doğada spor her zaman bir terapi! Eğer başlamayı düşünen varsa da hiç beklemesin derim, insan hem bedenen hem zihnen yenileniyor. 👌
Cevap
3Cevap
Severim, doğayla içiçe olmak iyi hissettiriyo. :) ben daha çok yürüyüş seviyorm. :)
Evet yamaç paraşütü olabilir (ki yükseklik korkum var ona rağmen severim)
Bungee jumping
Rafting ✌🏻
Yüzmek kfkfk atlamalı zıplamalı her şeye bayılırım bana adrenalin olsun
Kamp severim ama böyle yükseklik korkumu tetikleyecek sporlar pek bana göre değil.
Trekking en güzeli. Zaten spor dediğin doğada yapılır 🥰
Doğada seks gibisi yok :D
@murro007 Ney belli tam olarak :D Sevdiğim sporu yazdım dostum. maalesef dağ tırmanışı yapmıyorum :D Yürüyüşte çok basit bir şey gibi geliyor.
Bunun derdi başka. Farklı bir yerde büyük ihtimalle başlık sahibiydi 13 yıldır dışarı çıkmayan bir erkek kendisi sanırım karı gibi ağlama dedim ona hitafen takmış kafayı heralde bana :)
@murro007 Seni bağlamaz kardeşim. Yanarım yanmam, Belki inanmıyorum bile nerden bileceksin. Kimseye rahatsızlık vermediğim sürece istediğim her b*ku yaparım.
@MagdurHesap erkek dedi hayret.
@MagdurHesap Yap ve G*BER
@murro007 Merak eden olursa arkadaşın bu kadar triplere gelmesinin nedenini aşağıdaki sorudan ve benim cevabımdan kaynaklı;
13 Yıldır Odamdan Dışarı Çıkmıyorum Dışarıda Yapacak İşim Yok 13 Yıldır Kendimi Kapatıyorum Ne Yapayım? ↗
Zaten kendisini şimdi engelleyeceğim. Aklı olanda engellesin zaten.
İyidr tabide ben orayı hayatta çıikamaö o ayri
Çok dik
Hangi tür sporları bro mesela:)
Merakım var seviyorum
Hayır yürüyüş hariç pek sevmem
tehlikeli olmayanları severim
Severim
Yapmam
Doğa yürüyüşü
Tam da benlik
Bayılırım
Evet yaparım da