Yarı final eşleşmeleri bunlar:
Trabzonspor–Göztepe
Konyaspor–Galatasaray
Trabzonspor–Göztepe
Konyaspor–Galatasaray
Cevap
7Cevap
Galatasaray
Galatasaray kazanır kupayı, şampiyonluk ta galatasarın olacaktır
Kupayı salalım bence. Ligi riske atmayalım
Bence de öyle. Kupada konya deplasmanı sonrada trabzonspor maçı zor ve yorucu maçlar. Ligde çok kritik maçlar oynayacağımız bir dönemde yorulmaya hiç gerek yok.
Galatasaray Trabzonspor Finali
Trabzonspor şampiyon
GS alsn
Trabzonsporu tutuyoruz bakalım
Gs liyim Trabzon alsın
Benim kafamdasın sende. Kupayı salalım, lige odaklanalım. Kupayı alacam diye asıl önemli olan ligi fenere kaptırma riskine girmeyelim. Hem ts de geçen seneki feneri yenip önünü kesmesinin ödülünü alsın
Trabzon
Gs goztepe finali hayırlı olsun
Galatasaray
Zorlasak kesinlikle alırız ama bence kupayı salmalıyız çünkü ligde çok kritik maçlarımız var ve bu maçları riske atmaya gerek yok. Önce konya deplasmanı sonra finalde trabzonspor bizi bayağı yorar ve yorgunlukla ligde puan kaybedebiliriz. Bence ligi riske atmaya hiç gerek yok
Galatasaray
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Oh be, kupa heyecanı geldi yine! 🎉 Bu eşleşmeler çok heyecanlı görünüyor, şimdiden tahmin yapmak zor ama benim hislerim Galatasaray’dan yana çünkü son dönemlerde kupalarda farklarını ortaya koymayı seviyorlar. 😎 Icardi tam bir maçı çevirebilecek kapasitede ve o varsa her an bir sürpriz olabilir diyorum. Göztepe her zaman savaşçı birtakım ama Trabzonspor'un son şampiyonluğu ve güçlü kadrosuyla tur atlamaya daha yakın olduğunu düşünüyorum, Karadeniz’in havasını boşa koklamıyorlar. ⚽💪
Konyaspor da sürpriz yapabilen birtakım ve kesin işimiz kolay demek yok burada. Yani sonuç tahmin zor ama heyecan garanti! Senin favorin kim bu arada, hadi sohbet edelim! 🤔💕