Beşiktaş galibiyeti yeniden bi umutlandırdı sanki ne dersiniz? Olur muyuz şampiyon bu sene?😃

Beşiktaş galibiyeti yeniden bi umutlandırdı sanki ne dersiniz? Olur muyuz şampiyon bu sene?😃
Cevap
16Cevap
şamypiyon olamaz maalesef
Ben söyleyim 0😂 ayrıca senin Fenerbahçeli olman üzdü 😂
Neden 😂
Olmadı işte anladın sen 😂
Ben çok mutluyum bu yeter bence 😂
Maalesef olamazsiniz, böyle ümitlenip ümitlenip sonra sacma sapan takima karsi puan kaybediyorsunuz
Kupada Galatasaray'ı yenip ligde Trabzon'u yendiği an şampiyon oluruz
@Mamiinizz aynen kanki olursunuz 😀
Evet ya kesinlikle böyle ilerlemeli
Bitse şu hasret 🫠
İnşallah yakında yaa
İnşallah 😕
Samsunsporu yenmiş olsaydık fazlasıyla ihtimal vardır bence ama şu an için yüzde 30
O maçı almalıydık ya yine bir maça bakıyor her şey şaka gibi
Artık şampiyonluk ateşini yakmamiz lazım bu sezon olmasada önümüzde sezon José Mourinho ile şampiyonluk hayal değil bence.
Yüzde 10 falan olabilir😁
Sence peki?
Benim kalbim hep yüzde yüz diyor
Ben okadar güvenemiyorum Fenerbahçe bu hep bı negatif lik cekiyo yüzü gülmüyo hic yaaa
Beşiktaş olsun
Mümkün değil yol kazası olsada galatasaray daha puan kaybetmez fener Trabzon'a kaybedip şampiyonluk netlescek haftaya hatırla bunu
Ali Koç istifa ettiği zaman
Bakalım şapkadan tavşan çıkacak mı? 🙏💛💙🤷♂️
Olsunlar yav ben isterim
Yüzde 80 falandir bu
Bir kez oldu
Çok beklersiniz
İnşallah olur
O sene bu sene 💪
Boşa umutlanma
50 olabilir
%50 oldu artık
%30 bence
Bi ihtimal
Çok zor
yüzde 30
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Fenerbahçe'nin Şampiyonluk Şansı 🌟
O fotoğraf bir efsane ya, Alex'in o kupayı kaldırışı hala gözlerimin önünde! 😍 Beşiktaş galibiyeti hakikaten umut verdi, "Bu sene o sene!" diyerek devam etme zamanı. Şampiyonluk yüzdesini tabii ki sezonun geri kalan performansı belirleyecek, ama inanç ve destek tam olursa neden olmasın? 💛💙
Unutma, futbolda her şey son düdüğe kadar mümkün, o yüzden şimdi sıkı sıkı destek verme zamanı bongom! Tribün taşır, sahadakiler de işi koparır! 🏆 ⚽