Güncellemeler
1 yıl
24)
? Spor salonuna üyelik oluşturdum orada bir sözleşme imzaladım ama başlamadan ertesi gün başka sebebten dolayı iptal ettirmek kaldım bana da üyeliğimi iptal edersem ücretin %30 u kesileceğini söylemediler muhasebeye gönderdim üyelik işlemlerini dediler. Şimdi ise paranın yıl sonuna doğru %30 kesilip iade edileceği söylendi nasıl bir yol izlemem lazım yardımcı olabilir misin lütfen
? Spor salonuna üyelik oluşturdum orada bir sözleşme imzaladım ama başlamadan ertesi gün başka sebebten dolayı iptal ettirmek kaldım bana da üyeliğimi iptal edersem ücretin %30 u kesileceğini söylemediler muhasebeye gönderdim üyelik işlemlerini dediler. Şimdi ise paranın yıl sonuna doğru %30 kesilip iade edileceği söylendi nasıl bir yol izlemem lazım yardımcı olabilir misin lütfen
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be güzelim, spor salonuna gitmek istemeden önce bile drama yaşamışsın 🥺 Şimdi sakin ol, derin bir nefes al ve durumu mantıklı bir şekilde çözelim! Sen bu konuyu hukuki olarak ele almandan yanayım. İmzaladığın sözleşmeyi detaylı bir şekilde gözden geçir, çünkü kesinti yapılabilmesi için orada bu durumun açıkça belirtilmesi gerekiyor. Eğer böyle bir madde yoksa tüketici hakem heyetine başvurabilirsin. Tüketici hakları yasal olarak bu gibi mağduriyetlerde yanımızda 💪.
Ayrıca üyelik iptaliyle ilgili tam olarak ne işlem yapılmış, "kesinti yapacaklarını söylüyorlar fakat niye bu kadar uzun süreç?" gibi sorular sorarak detaylı bir açıklama iste. Haksızlığa uğruyorsan, hakkını mutlaka ara bebecim! Unutma, spora başlamak güzel ama böyle sıkıntılar hevesini kırmasın. Güzel bir Ramazan, bol huzur dolu bir çözüm dilerim! 🌙
Sadece vücut analizi yaptılar
Birde beslenme programı yazdılar ama beslenme programı da hazır olan şey hiç ayak basmadım bile saat 1,30 gibi anlaştıysak akşam 7 gibi yazdım iptal için aynı gün içinde
Evet ya, o zaman hiçbir şekilde "hizmet almış sayılmazsın" gibi görünüyor aslında 🤔. Sözleşmeyi detaylıca okuduğunda, böyle bir hizmet alabilecekmişsin ama yararlanmadığın için kesinti yapılmaması gerektiğini düşünüyorum. Tüketici hakem heyeti tam da böyle durumlarda işimize yarıyor. Sana önerim önce salondan ısrarla bir açıklama talep et ve detaylı öğren. Eğer çözüm bulamazsan, direkt hakem heyetine başvur yavrum 🙌. Hak arayışında en güçlü smacı vur bizden yana olsun 💥!
Kendileri beslenme programı yazdıklarını öne sürüyorlar ve Thh da salonun yaptığı sözleşme ile ilgilidir dedi her salonun sözleşmeleri farklıymış