Güncellemeler
4 ay
Ya konu aşk olsa cinsellik olsa dolardı herkes KS ye de girilmez olmuş artık..
Yeni spor salonuna kayıt oldum. 2014 yılından beri sorunsuz gidiyordu güvenilir bir yerdi fakat Eylül ayında kampanya yaptılar çok cazip geldi ve 6 aylık üyelik aldım üyeliğim 20sinde başladı 1 hafta geçmeden kapanma kararı aldı. Yani kısa batmışlar kredi kartından ödememi geri alabilir miyim lütfen yardım edin? 2.5 ödeme yaptım az para degil onlarda kalsın istemiyorum yok mu bir yöntemi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
tabiiki ara iste zaten yoksa mahkemeye versen faizi ile kazanirsin ama muhattap varmidir odeme sanslari varmidir bilmiyorum
Çok teşekkür ederim 🙏
once sulh yoluyla maduriyetini bildir cunku cok eski uyesin verebilirler paranizi bol sans
Spor salonu işleteni ile görüşebildin mi? Ayni sey bizim de basimiza geldi , irtibat halinde oldugumuz icin zaman geçsede odememizi yaptı
Tüketici hakem heyetine başvuru yap ama önce firma ile uzlaşmaya çalış
Firma telefonları açmıyor tüketici hakem heyetine başvurdum umarım sonuç alırım teşekkürler
2.5 dıyosun cok Bı para degıl bos yere zaman harcadıgına degmez
Evet aşırı büyük degil ama enayi yerine koyuldum sinirimi bozan bu. Kampanyasız gidip yazılsaydım okey ama bilerek kapatacaklarını bile bile enayi gibi yazdırttılar bizi
Belkı ani olmustur bılmıyoruz sımdı
Küçümsediğin para için saatlerce emek harcayıp çalışan insanlar var hakkını sonuna kadar savun boş ver sen bunu dinleme para kolay kazanılmıyor hele ki bu devirde hakkının peşinden koş
Bu devir dedıgın para 3 gunluk harclık senın
O para 15 günlük emek oluyor farkında mısın? Ha eğer sen baba parası veya başka birisinin parasını yiyorsan bu dediklerim sana saçma gelebilir haklısın
Bos yere yorulucak Baska bısey degıl o yuzden dıyorum bısey cıkcagını sanmıyorum
Şimdi şöyle düşün 1 2 gün telefonla arayıp uğraşmak mı daha yorar veya o parayı kazanmak için 15 gün çalışması mı?
Para buyuk Bı para degıl anlatmak ıstedıgım bu neyse
Bende sana diyorum ki sana göre para büyük olmayabilir ama asgari ücrete göre hesaplasıpın zaman ve ülkenin zor durumu ortada 15 günlük emek yapıyor 2 gün uğraşsa belkide 15 günlük çalışarak kazandığı parayı geri alacak neden umutsuzluğa sürüklüyorsun ki bu insanı
Senin başına gelirse sen uğraşmazsın paran çoktur umrunda olmaz buna bir şey diyemem ama kimseyi kendin gibi görme bence
@HsynM çok haklısınız para az degil ki az olsa bile neden paramı çöpe atıyorum giderdim o parayla istediğim bir şeyi yapardım ya da gider birisine yardımda bulunurdum en azından mutluluk sağlardım
Aynen öyle paranı almaya çalış sen
alırsın tabiki tüketici hakem heyetine başvuru yap internetten. ödeme bilgilerini dekontları falan hepsini gir
Hakem heyetine şikayet et
Dönüş olur mu
Ben güzellik merkezini şikayet etmiştim dönüş olmuştu nedenn olmasın ki
Hadi inşallah
Vermezse icra yolu ile al paranı
İşletme sahipleriyle iletişime geç mutlaka
Yok dönüş yapmıyorlar
Biraz zor
Vardır neden olmasın
AlamaZsın