Spor salonu üyelik iptali yaptırdığım halde paramı iade etmiyor. Konu hakkında bilgisi olanlar yardımcî olabilir mi?

1 ay önce spor salonuna üyelik yaptırarak 3 aylık özel pilates dersi aldım. Toplam 2.700 TL fiyata 40 ders yapacaktım. Üye olduktan 3 gün sonra daha derslere bile başlamamışken spor salonu sistemlerinin değiştiğini bu ücrete bu ders saatini veremeyeceklerini söylediler. Aylık 900 lira olan 12 dersin 1.500 TL olduğunu söyledikleri için para iadesi alıp ayrılmak istediğimi belirttim. 3 haftadır her gün aramama rağmen ilk ay ücreti olarak verdiğim 900 liramı ödemiyorlar. Artık telefonlara da çıkmamaya başladılar. Sürekli geri dönüş yaptıracağız diyerek telefonu kapatıyorlar. Elimde 2.700 TL ye 36 ders + 4 ders hediye diye sözleşme olmasına rağmen bu şekilde madur edilmek sinirlerimi bozuyor. Bu konu hakkında ne yapabilirim hukuksal işlem başlatmak sizce mantıklı mı? Başlatsam paramı geri alabilir miyim? Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
Spor salonu üyelik iptali yaptırdığım halde paramı iade etmiyor. Konu hakkında bilgisi olanlar yardımcî olabilir mi?