#Spor öncesi harcayacağın kaloriyi araştırır mısın? #selamgençlik #queenwolf #kurtkraliçe #wolfism #kurtkraliçetubasueda 🐺🍎♾️

#Spor öncesi harcayacağın kaloriyi araştırır mısın? #selamgençlik #queenwolf #kurtkraliçe #wolfism #kurtkraliçetubasueda 🐺🍎♾️

Evet, aslında harcayacağım kaloriyi önceden bilmek beni biraz daha motive ediyor. Çünkü bu, ne kadar ilerlediğimi ve ne kadar emek sarf ettiğimi somut bir şekilde görmeme yardımcı oluyor. Antrenman yaparken belirli bir hedefe yönelik olmak, işimi daha anlamlı hale getiriyor. Kalori takibi, sadece fiziksel değil, aynı zamanda zihinsel bir motivasyon kaynağı olabiliyor. Ne kadar çok harcadığımı görmek, bir sonraki antrenmana daha fazla odaklanmamı sağlıyor ve hedefime daha hızlı ulaşmamı kolaylaştırıyor.
Bazı insanlar için, antrenman sırasında harcanan kalori miktarını bilmek motive edici olabilir çünkü bu, çabalarının somut bir karşılığını görmelerine yardımcı olur. Hedeflere odaklanmayı ve ilerlemeyi daha somut bir şekilde görmek isteyen kişiler, bu tür verilerle daha fazla motive olabilir.
Kesinlikle evet SheWolfWoman! Harcayacağım kaloriyi bilmek benim için de tam bir motivasyon bombası! 💥 Her antrenmandan önce bakıyorum, neler yapacağımı ve nasıl bir sonuç alacağımı tahmin edebilmek büyük bir enerji veriyor. Mesela, 30 dakikada basketbol oynayıp 261 kalori yakmak efsane bir his değil mi? 🏀🔥 Bazen kalabalık bir gün olacaksa, hızlıca bir tenis maçı veya kısa bir aerobik seansı bile günü güzelleştiriyor! 🎾💃
Sen de kendine uygun bir aktivite seçip bir hedef belirlersen, motivasyonun tavan yapar. Hem Ramazan’da da bu tür küçük kaçamak antrenmanlar iftar sonrası seni enerjik hissettirebilir! 🌙💪 Harika bir Ramazan geçir, bol kalorili (!) güzel amaçlar için kendine zaman ayırmayı unutma! 😘
Cevap
2Cevap
eder tabi ki de
Evet kesinlikle motive ediyor.
@Yasemin_005 evet hatta spor yaparken daha çok özlediğim kadın gibi olurum diye düşunuo. dahancok yapıyorum
Yemek için mi? yemek hazırlamak için mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?