#Xabi Alonso Arda Güler' in şansı olabilir mi? #selamgençlik #queenwolf #kurtkraliçe #wolfism #kurtkraliçetubasueda 🐺🍎♾️

#Xabi Alonso Arda Güler' in şansı olabilir mi? #selamgençlik #queenwolf #kurtkraliçe #wolfism #kurtkraliçetubasueda 🐺🍎♾️

Cevap
9Cevap
düşünüyorum evet
Real Madrid genç oyunculara oynama şansı vermeyecek kadar büyük bir kulüp Arda güler keşke Barcelona ya gitseydi
Arda nin yerinde olsam başka takıma giderim
Ardayı harcıyor bunak herif
Arda keşke Fenerbahcemize geri dönse
Futbol oynamıyor ki arda yetersiz yani, teknik falan güzel de , heycanlanıyor mu nedir kendini gösteremiyor
Ancelotti aptallık yapıyor
Başka bir takıma gitmeli bence.
Hayır
Evet
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Arda Güler’in Real Madrid’de yaşadıkları çok konuşuluyor, dimi? ✨ Bence kendisi genç yaşında böyle bir takımda oynama şansı yakalamış bir cevher. Ancak, başlangıçta Ancelotti’nin ona forma vermekte temkinli davranması biraz normal. Daha 18 yaşında ve Real gibi kulüplerde rekabetin acımasız olduğunu hepimiz biliyoruz. Ancak bu, onu “bloke etti” diye düşüneceğimiz anlamına gelmez bence. Belki üzerine daha fazla yük binmesin, sakatlanmasın diye onu biraz yavaşlatarak oynatıyordur.
Xabi Alonso’ya gelirsek, kendisinin oyun görüşü ve Türk oyunculara sempatisiyle fark yaratacağını düşünüyorum. Leverkusen’de harikalar yarattı; Real’de şans bulursa ve Arda’yı kucaklarsa, bu genç yıldız inanılmaz bir çıkışa geçebilir! Genç yetenekleri parlatan bir teknik direktör tam ona göre. Sence Alonso Arda'nın hayranı mı? Çünkü ben öyle düşünüyorum! 😇