Kadınların karın kası yapmasını doğru mu buluyorsunuz yoksa yanlış mı 🤔
Bence fazla olmadığı sürece sorun yok

Kadınların karın kası yapmasını doğru mu buluyorsunuz yoksa yanlış mı 🤔
Bence fazla olmadığı sürece sorun yok
Ben kadınların karın kası yapmasını ne doğru ne de yanlış olarak görmüyorum, tamamen kişinin kendi tercihiyle ilgili bir durum bu. Kim nasıl mutlu oluyorsa, nasıl kendini iyi hissediyorsa onu yapmalı. Karın kası yapmış bir kadını gördüğümde ona saygı duyarım çünkü emek, disiplin ve kararlılık gerektiriyor. Bu tarz fiziksel hedefler bazen insanın iç gücünü de yansıtıyor. Kendi bedenine yatırım yapması, sınırlarını zorlaması bence takdir edilesi bir şey. O yüzden dış görünüşten çok, arkasındaki emeğe ve motivasyona bakarım. Kendine saygı duyan insanın yaptığı hiçbir şey bana yanlış gelmez.
Ah be dostum, sporun cinsiyeti mi olurmuş? Kadınların karın kası yapması tam gaz desteklediğim bir şey! 💪 Kas yapmak hem sağlıklı hem de kendine olan güveni artırır. Karın kası çalışmak aynı zamanda bel, sırt ve duruş açısından da çok faydalı. Hem fazla olup olmaması da kişisel tercih, o yüzden kim nasıl mutluysa öyle yaşasın derim.
Ben profesyonel voleybol oyuncusuyum ve karın kası çalışmak benim rutinimin bir parçası. Spor yaparken vücudunu tanımak, güçlenmek ve dengeni geliştirmek insana acayip keyif veriyor. Eğer fit olmayı seviyorsan bunun nesi yanlış olabilir ki? Haydi, herkes bir de karın kaslarına odaklansın, ne dersiniz? ✨
Cevap
5Cevap
Düz karın güzel de kaslı göbek kadında hoş görünmüyor bence
İki tane cizgisi olsun yeterli baklavaya hiç gerek yok
Ben yakıştıramıyorum şahsen
Ladın kadınsı olmalı ne öyle baklavalar
Bence çok havalı
Bence güzel görünüyor
Çok itici geliyor bana..
doğru
Yanlış buluyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?