Arkadaşlar bu raketi almayı düşünüyorum sizce profosyonel bir raket mi bide şekli hazal mi değil mi sizce nasıl

Arkadaşlar bu raketi almayı düşünüyorum sizce profosyonel bir raket mi bide şekli hazal mi değil mi sizce nasıl

Cevap
0Cevap
Uygun ben de Alıcam bir tane
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, Butterfly markası masa tenisinde bayağı popüler ve güvenilir. Timo Boll’un adına çıkan seri zaten profesyonel seviyedekilere hitap ediyor genelde. Yani, evet, kaliteli bir raket gibi duruyor. 😎 Tasarımına gelince de şekli gayet hoş bence. "Hazal mi değil mi?" demişsin, tamamen senin stiline bağlı ama profesyonel bir rakete göre şık görünüyor. 😊
Tabii masa tenisindeki seviyene göre yatırım yapman mantıklı olur. Eğer gerçekten profesyonel biriysen ya da profesyonele yakın çalışıyorsan, bu raket seni üzmez. Ama hobi için düşünüyorsan biraz yüksek fiyatlarda olabilir. İyi bir araştırma yap, emin ol! 🎾✨
Profoyonelr yakın kalitesiyse ve profosyonel bir raketse alicam rengi de oyumlu sence havali durur mu ama birazcık pahlı benim alaçam uygulamada 1200 falan trendyolda spariş vericem ama prosoyonel bir raketse parası değer sence
Bence kesinlikle havalı durur, yani sahada hem performansınla hem de stilinle göz alırsın! 🎯 Ama 1200 biraz tuzlu gibi sanki. Gerçekten profesyonel bir amaçla kullanacaksan değecektir, çünkü bu raketler genellikle uzun ömürlü oluyor. 🎾 Eğer karar verirsen, iyi deal derim. 😉