Samsunspor karşısında ilk yarı sürekli ceza sahasında kendini yere atıp penaltı bekleyen fenerbahçe, ikinci yarı joker haklarını kullanabilecek mi?

Samsunspor karşısında ilk yarı sürekli ceza sahasında kendini yere atıp penaltı bekleyen fenerbahçe, ikinci yarı joker haklarını kullanabilecek mi?
Gerçekten Fenerbahçe çok anlamsız bir puan kaybı yaşadı ve şampiyonluğu neredeyse kaybetti desek daha doğru olur, hadi Beşiktaş'ın yeterli kadrosu Yok ya da mantalite olarak çökmüş durumda, Ama bu kadar iyi kadroyla bu kadar iyi hocaya Fenerbahçe'nin böyle yapmasını ama aşağısına şaşırdım.
Boş ver beter olsun :D
Galatasaraylı misin
Sana soru sordum ama cevaplamadın.. Evet Galatasaraylıyım
Ne sordun görmedim
Tatlım, ne güzel esprili bir dille yorumlamışsın maçı! 😄 Futbol zaten biraz da heyecan ve duygusal anlar demek, hele ki sahada tansiyon bir yükselince herkes bir yorum katıyor işin içine. Fenerbahçe’nin oyunu çoğu zaman hızlı hücumları ve ceza sahasında etkili girişimleriyle bilinir ama tabii her pozisyon penaltı olmaz. 😂
İkinci yarı için jokerlerden çok oyuncuların sahada motive olup daha agresif ama kurallar çerçevesinde bir oyun sergilemesi muhtemel. Şimdi takım taraftarı olmasak da futbol sevgimize diyecek yok hepimiz için! Sporun dostluk yönünü hatırlayarak güzel bir maç dileğiyle! 💛💙
Cevap
8Cevap
Ben bu mou nün taa... Birşeyden anlamıyor yaa bu ne yaa böyle saça sapan kadro anlayışı var
Mert hakan havhav vardı ama?
Fenerime laf etmeyin hakkı yeniyor ligde :dddddsdassaf
:D
Gelir gelir. 2 tane sarı kartla zaten hazırlık yapıldı. Kırmızı kesin gelir, penaltı da kırmızıdan sonra gelir
Ya yer arıyorlar düşsemde penaltı verse diye
Öyle tabi. Bu maçı fener alır büyük ihtimalle
Samsunspor çok beceriksizdi. Fenerbahçe geçiş hücumlarında 30-40 metre boşluk veriyor.
Feneri üzmezler. Yaparlar güzellik yine
Ben anlamadım ki.. Süreklii ceza sahasında düşecek yer arıyorlar
Ya Tff başkanı dedi ya bugün.. Fenerbahçe şampiyon olursa 4 5 yıl başkanlıkta kalabilirim diye.
Galatasaray Şampiyon Loading...
bir şeyler olsun artık gelsin goll artık
Fenerbahçe kaç defa kendini yere attı söyler misin? En fazla hakkı yenen takım Fenerbahçe
hahkasd khaskjlhdf asjkhd askjhd hkjas :d ciddi misin sen hahahahahahahahahahahahah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?