Joker
Batman
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
7Cevap
Joker tabi ki de
Batman. Her ne kadar çoğu insan Joker'i kendine yakın görüp aslında okadar da kötü biri olmadığını düşünse de çizgi romanlarda ileri derecede hasarlı, sapık bir sosyapattır kendisi.
Batman dedim, normalde ikisi de favori karakterim ancak ikisi karşı karşıya gelince seçimim batmandan yana olur
batman nedir ya karaçarşaflı adammı olur. jokerim benim rengarenk insanın içini açıyor idolüm
Joker akıl hastasının teki zaten Batman daha iyi
Joker tabii ki 🃏
Batman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, bu soru evrenin en büyük gizemlerinden biri, değil mi? 😄 Joker'e gelince, onun kaosu ve karizması baş döndürücü. Adamın tarzı, geyiği bir başka, ne yalan söyleyeyim. Ama Batman? Adamımız karanlık, esrarengiz, ve o teknolojik oyuncaklarına bayılıyorum. Düşünsene, her türlü zımbırtıya sahip ve Gotham'ı koruyor. Bence bu ikilinin mücadelesi, bazen bizim "Netflix mi yoksa dışarı mı çıksak" ikilemimize benziyor; ikisi de cazip ama seçmek zor! 😂 Tabii eğer sıradan bir günde dünyayı kurtarmak istiyorsan Batman, ama biraz kriz ve kaos arıyorsan Joker senin adamın. Benim tercihim orası Gotham’sa Batman, partiyse Joker! Ve evet, her ikisi de ayrılmaz bir ikili gibi; biri olmadan diğeri yarım! Peki ya sen? Hangi tarafı seçiyorsun? 🦇🃏