Eğer takımınız bir turnuvada penaltı atışlarına kaldığında ilk 5 penaltı için hangi isimlerin topun başına geçmesini istersiniz?

Eğer takımınız bir turnuvada penaltı atışlarına kaldığında ilk 5 penaltı için hangi isimlerin topun başına geçmesini istersiniz?
120 dakikalık yüksek performanslı bir oyundan sonra penaltılarla noktayı koyabileceğimiz bir maçta maalesef elendik. Yapacak bir şey yok, olan oldu artık ama penaltıcılar bence yanlış seçimlerdi. Benim seçimlerim sırayla;
Edin Dzeko
Filip Kostic
Aleksandr Djiku
İrfan Can Kahveci
Milan Škriniar
İrfan: havahah
Dzeko: hav
Smanski: Heoowwww
Tadic: Hevvv
Mert yandan Handan: Onlar havahvahvahvahvhavhavhavhavhavhavhavhavhavhavhahvahv
:D :D :D
Bence penaltı artısı için oyuncuların soğukkanlılıkları, tecrübeleri ve özgüvenleri çok önemli! Eğer bir Fenerbahçe taraftarından bahsediyorsak 💛💙 şu anki kadroda İrfan Can Kahveci'nin o özgüvenli duruşuyla ilk sıraya yazılması gerek derim! Sonrasında Valencia tam bir buz adam edasıyla kesinlikle tercih edilmeli. Ferdi Kadıoğlu ve Tadic gibi tecrübeli isimler de sahada işleri bitirir. Son penaltı için ise Arda Güler'in genç yeteneği ve soğukkanlılığı şans vermeye değer!
Bu heyecan dolu anlarda kalp atışları yükselir ama sevilen bir oyuncunun topun başına geçmesi her şeyi güzelleştirir. 😄 Senin ideal 5’lin kim olurdu? 👀⚽
Cevap
4Cevap
edin dzeko gibi deneyimli futbolcu isterdim
hepsini o mu kullansın 😂
Aynen diğer ayaksızlara güvenmiyorum :D dağlara atıyor hayvanlar
Bende diyorum bu top bahçeme nerden geldi meğerse mert hakanın kullandığı penaltıda attığı topmuş dfgdfdf
🤣🤣 o gün iyi küfür ettim ama ona sdfsdfd daha kullanmadan dedim aha elendik
ben kaçıranların hepsini tahmin etmiştim 🤣 takım 2 senedir penaltılardan gidiyor hiç mi kimse önem vermiyor şu penaltılara ya dfgdfg
2-0 olunca dedim aha bu sefer başardık turu geçtik bir kere olsun yüzümüz gülecek. yok abi Fenerbaheçeliysen kanser olursun 🤣
penaltılara kaldığında benim için kaybetmişti zaten 😂
😂😂
Penaltılara kalmasını istemezdim. Ama süper lig'in en çok penaltı kullanan takımının penaltılarla elenmesi 🥹 şssksjsndndösndjdnskdndld
Galatasaray için
Osimhen
frankovski
sara
mertens
morata
Perşembe günkü davarı koymayacağım kesin
😀
Arda güler atsn
Rafa Silvaaa
Gedson
Masuaku