AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
Benim bildiğim L carnitine var ama işe yararmı bilmem
kas kütlesi ağırlık çalışarak ve yeterli protein alarak artar, sadece ağırlık çalışarak veya sadece protein veya protein tozu kullanarak arttıramazsın
Ben tersini söylemedim?
protein tozu kullandım hiç göbeğim yoktu göbek oldu hafiften önermem.
BCA Al kardeşim protein tozunun içine karıştırıyolar. İkisini bir arada almış olursun yağ yakıcı önermiyorum.
Düzenli spor artı sağlıklı beslemeye devam. Protein tozu çok çok zararlı
Kimden duydunuz zararlı olduğunu?
Birinden duymaya gerek yok içinde haddinden fazla katkı maddesi var
Hasta olduğumuz da ilaç alıyoruz onların içindekilere bakıyormusunuz? onlarda yok mu?
İlaçlar da çok zararlı
Sadece çok kötü halini biraz kötü haline getiriyo. Çok hasta değilken kullandığın her ilaç bir zehir gibi vücudunu harap eder
sakın protein felan kullanma kalpte büyüme yapar ne olduğunu anlamadan ölebilirsin aman dikkat et
Kanatlar çok kötü olmuş. Abartı olmuş heralde istemeden olmuş öyle tahmin ediyorum
Aynen hocam 8. sınıfta okul direklerinde her gün barfiks çekiyordum 40 a kadar yaklaşmıştım üstelik 75 kiloydum ondan abartı oldu ama yararı var belim kalın bile olsa üçgen duruyor :D
Erkekler için nescafe yi iyi yağ yakicidir kendisi
bir abim antremanlardan önce nescafe iç diyordu bu yüzdendi sanırım :)
yağ yakımı için lahana çorbası tavsiye ederim..
Cikolatali protein tozunun tadi cok guzeeeeellll
Aynennnnnn
hiçbirini tavsiye etmem.
Neden?
Ya kullanmayanlardan tavsiye almayın
Soru sordum Hocam zaten anlamadığı belli bu işlerden :)
Protein tozu kullanma derim
Neden?
Zararlı once kendine protein ağırlıklı diyet hazırla
Zarar mı :D ya lütfen etraftan duyduğunuz laflara inanmayın.
Etraftan? Keyfin bilir
Zararlı olsa lazar angelov , ulisses , jeff böyle adamlar olabilirmiydi bana diceksin ki yaşlanınca sarkıyor yaşlanınca herkes sarkıcak. tabi sporu bırakmaz iseniz www.google.com.tr/search böyle bir sonuçta alabilirsiniz.
Ya sen neyin kafasındasın lazarın doğalım dediğine inanıyormusun basıyo adam stereoidi. Protein tozuna gelirsek uzun vadede zararlı. tamam herkes zararsız diyor ama benide bir antrenör aydınlattı madem doğal bu protein nasıl yıllarca kalıyor bozulmadan. normal besin değil yani bu bunu bir anlayın
Tamam kardeşim sen git 12 yıl yap gel o adam gibi olucakmısın haydi. Yıllarca bozulmadan kalmıyor oda sıcaklığının üst sıcaklığında bozuluyor ve ona bakarsan ilaçlar da bozulmuyor hemen onlar ne oluyor?
Donun güzelmiş kardeş :D
yapma be usta :D
Yiyeceklerle yağ yakılmaz
Supplement dedim? aynı anda fitness yapıyorum.
Diyetisyenlik okuyorum ama henüz yeniyim simdi atıp tutmak istemiyorum ama yağ yakımını yiyecekler değil sen yakarsın. bir de bu protein tozlarının filan zararlı olduğunu biliyorum. Bıraktığın an sönersin kullanırsan.
Diyetisyen olucaksın ve protein tozların dan anlamıyorsun :) şimdi sen diyelim çok iyi futbol oynuyorsun ve 5 6 bırakıyorsun yeteneğin azalmazmı? azalır böyle düşün birde.
Daha yeniyim dedim altını ciziyorum ama protein tozunun vücudun depo ettiklerinden eksilttiğini ve kullanmayı bırakır bırakmaz vücudu söndürdüğünü biliyorum. Ters bisey demedim sakin ol
Sakinim :) Sen yemeği fazla yersen ne olur? artanlar yağ olarak değerlenir işte burada ölçek işe giriyor vücut alabilceği kadar proteini ya da kreateini alıyor artanını atmak gerekiyor işte burada antremanın hakkını vermen gerekiyor kolay gelirse gelişmez yani terlemek lazım :)
Atamazsanız karaciğer de yağlanma olarak döner :)
protein tozu söndürme falan yapmaz kulaktan dolma bilgilerle ahkam kesmeyin yediğiniz etteki protein neyse izole proteinde onun işlenmiş halidir zararları tartışılabilir ama sönme mönme yok. arkadaşın sorusuna gelince haftada 3 gün kardiyo yapabilirsin salondaki hocana danış
Eyvallah abi adamsın ya hele şükür anlayan biri çıktı amino asit mi alayım yani abi bana bir yardım et
Ben iddaa etmedim farkettiyseniz. Çok bilmediğimi ifade ettim. Haklı cıktın ve çok biliyorsun tebrikler :) @Intractable34
Bıraktığın an sönersin kullanırsan. dediniz :)
Basında yazdığımı da oku o halde.
Gereksiz polemiğe gerek yok
diyetisyen olan sana söylüyorum. bir git ötede yuvarlan senin içtiğin biradan sigaradan daha mı zararlı. cins cins konuşma. okuyorsun ama cahilsin be güzelim
bu konuda mütevazı olamayacağım evet çok biliyorum :) @lUtangaçAdaml salonda hocan yoksa ulaş bana özel mesajdan bişeyler yazayım sana şimdi çıkmam lazım
Daha ben birinci sınıfım. Sigara bira da icmiyorum. Saygısızlığım alemi yok. Kes.
Ya sen nası bir dietisyensin arkadaşım. Protein tozunun daha ispatlanmış bir zararı yok. Bul getir ne istiosan sana yapcam. Sonra yiyerek yağ yakılır bunuda bilmiosun. Liflii yiyecekler var sindirimi zordur. Atıorum sindirimi için 5 kalori ister verdiği ise 3 kaloridir. Ama işi abartamazsn sabah akşam yersen zararlı olur liflileri bagırsakların yorulur. Bnce sen dietisyenligi hmn bırak.
Daha okuyorum dedim. Tam bilmediğimi de ifade ettim. Kesin artık. Yanlış biliyormusum.
salla salla:) dettttt cok biliyormus gibi birde milleti yanlis yonlendiriyor.. gidalarin yağ yakici ozelliği yokmuş:)1 tane yesil elma alip uzerine oturtasim var seni:)
Yeşil elma biraz acımasız oldu sanki
Kim demiş 2 aylık protein ağırlıklı bir diyet sonucu 12 kilo verdim sporsuz üstelik? Şimdi salona başladım ve 14 kilo vermiş oldum toplamda...
Solu fazla calistirmissin sanki
Aslında o sağ hocam :D
yarisi gorunmeyen taraftan bahsediyorum sag mi oluyor orasi :) otaraf biraz daha sisik gibi geldi
resimde sol olan normalde sağ :D
Evet dogru aynadan cekindigin icin evet haklisin:)
Kullanma derim özellikle 23 yasından önce..
Jeff seid mesela 19 yaşında 4 yıldır kullanıyor?
Yaşlılıkta Gör Bide halleri
Valla abartmadıkça hiç bir şey olmuyor www.google.com.tr/search :)
Proteini dogal yollardan alsaniz
Bir farkı yok
Bu sporu iyi yapmak istiyor iseniz kilo başına 1.5 gram ile 2.5 gram arasın protein almalısınız peki ne kadar almalıyız? 80 kilo bir insanın bu sporu yapıyor ise günlük en az 100 gram protein almalı peki tavuk göğüsünü ele alalım en yüksek proteinlerden birisidir 100 gramında en fazla 30 gram protein olur bu da her gün en az 500 gram tavuk yemenizi gerektirir yanında yumurta vs gibi yemeniz gerekir yani ay olarak biraz fazlaya denk geliyor protein tozuda biraz bu yönden kar etmenizi sağlıyor
Dogal yollarla beslen. Sporunu ihmal etme.
Amerikan malı al pahalı olsun
Weider falan diymi
Aynen
Whey gold standart kullan baya iyi
o nasıl vücut hocam hiç estetik değil k. bakma da
Bulk hocam ne estetiği :)
biraz kilo verip yağ yakmalısın 75 kilo idealdir
O yüzden danıştım sizlere
whey ısolate %90 protein
Beyaz et yumurta gibi şeylerden al proteini
protein tozu kullanmma bence
Bol spor ve bol su
Teşekkürler
Kullanma zararlı
Kanıtlanmış hiç bir zararı yoktur supplementlerin. Zaten hepsi büyük denetimlerden gecior. Yapıldıgı ülkede olmasa gümrükte diğer ülkeye girerken zaten incelenmeden alınmıo.
Neden zararlı sizce?
PROTEİN TOZU ZARARLIDIR bunun üzerine birçok konu açıldı her zaman söyledim yine söylüyorum. Değil diyenlere inanma o işten para kazanıyordur. KARDİYOLOJİ DOKTORUNUN söylediğini söylüyorum kullanma dedi bu protein tozu yüzünden kaç genç hastaneye geldi'' dedi. Sen bilirsin ama gel kullanma , Canan karatayda kaç kere söyledi doktorlarda söylüyor.
(Polemiğe girmiyorum kesinlikle.)
@lonelywolf1 kardeşim milyonlarca kullanan insan var onlar neden hastanede değil senin bahsettiğin synthol olmasın? Ve bunlar ana öğün değil ek gıda dır protein takviyesi olarak Cenk Hoca var mesela onun facebook taki videolarını izleyebilirsin. bana diceksin ki o adamda satıyor adam zamanında yaptığı yanlışı bile anlatıyor synthol kullanmış bildiğiniz yağı kasın arasına sıkıştırıyorsunuz şişiyor diyor protein tozlarını zamanı olmayanlara tavsiye ediyor
işte kardeşim bende diyorum ki hep böyle diyolar ek gıdadır diye ama DEĞİL , Benim bundan bir çıkarım yok , doktorların bir çıkarı yok , istediği kadar yaptığı yanlışı anlatsın senin gözüne sempatik görünsün kendi çıkarı için diyordur kimse bana masal anlatmasın neyse ben fikrimi söyledim ama sizde şunlara çıkıpta zararsız demeyin
Görüşümün altında yazışmayın bee !
Öyle şeyler kullanma bence
sefsefsef
gencevefit. com
Az yemeni
bende
Limon,
ekmek yeme
hepsi zarar kardeşim
Neden zarar?
o protein tozunu bıraktığın anda vucüt sarkar bir başladımı sonuna kadar devam etmen gerekiyo protein tozunda
Şimdi kardeşim beni iyi dinle belki benden daha iyi biliyorsun da ona karışmam.
Şimdi sen diyelim futbol oynuyorsun çok iyisin ama ve aklın başka yerlere gidiyor 5-6 ay kadar top oynamak değil deymiyorsun bile topa yeteneğini yitirmez misin? peki onun yerine futbolu bıraktın ama her hafta veya her 3-4 günde 1 maçlara gidiyorsun bu senin yeteneğini yitirir mi? bence hayır.
Koşu :)
Hızlı yürüyüş daha iyi yakar diye duydum?
Koşmakla yürümek bir olurmu
Koşmak en yakında ki yağları yakar yürümek vücut olarak toplu bir halde atar
Hangisi en yorucuysa o daha iyi bence.. Bütün kasları çalıştırmak istiyosan dağa tırman bence
Kalbi zorlamak ila Kalbi yüksek ritimlerde tutmak arasında fark var abi
Hacı spor spordur bırak ritmi askerlik yaptınmı?
Hayır daha yapmadım
Ben 35 kg iile 4 km yi 9 dakikada koşuyodum ritm falan görmedik daha yaşın genç takma titme falan bende gobek var ya eritemiyorum şimdi. Askerdeyken rambo gibiydim
Bira göbeğidir o abi :)
Qwert gfgjv g
Hiçbişi