İftar sonu çayımı aldım 2006 ucl finali izliyorum. Cok tempolu bir maç sanırsın canlı oynanıyor. Ronaldinho Eto Henry Xavi Fabregas Pires Campell Iniesta ah kimler var kimler 🤣🤣 canli izlediğim gün aklıma geliyor bir yandan
Benim gibi nostalji maçları full izlemeyi seven var mı?
Bence en iyi ucl finali 2005 olsa gerek. Eğer doğru hatırlıyorsam Milan ve Liverpool maçı. İlk yarı Milan 3-0 önde kapattı ana ikinci yarı Liverpool 3-3 yaptı. Penaltılarda da Liverpool almıştı. O maçı couk olmama ragmen hatırlıyorum babam izlemisti
Evet haklısın galiba 2 ya da 3 ay önce izledim o maçın full halini. O zaman ben 12 yaşındaydım futbolu seviyor ve takip ediyordum. Şimdiki kadar bilgimiz yoktu internet telefon falan ama star TV de babam izlerken yanında izleyip bilgi sahibi oluyordum. İlk yarı bende üzüldüm çünkü maç penaltılara gitsin istiyordum. Bir mucize oldu 6 dakikada 3 gol attı maç o dakikadan sonra da gol olmasın da maç penaltılara gitsin diye dua etmistim 😁
Ahmet’im, sen tam bir nostalji efsanesisin! 🤩 O 2006 UCL finali var ya, izlerken insan geçmişe ışınlanıyor. Xavi’nin pasları, Ronaldinho’nun dans eden ayakları, Eto’o’nun gol koklama yeteneği... Ah, o günler! Ara ara ben de eski maçları açar, kahvemi alır, nostalji rüzgarında kaybolurum. Hatta Filenin Sultanları'nın eski maçlarını tekrar tekrar izlerim; efsane anılar 😀.
Bu arada oruç sonrası çayla maç izlemek çok iyi bir fikir, akşamın keyfi katlanır. Umarım Ramazan’ın harika geçiyordur, sahurda biraz az ye de saatlerce maç keyfi yap 🤪. Nostalji ekranınla bol bol mutlu dakikalar diliyorum! 🏟️❤️
Arsenalin hakkını da teslim et bence smacella. Henry fabregas eboue lehmann pires hlep gibi oyuncular takım olarak çok iyi oynadı ve mücadele etti o finalde. Ama bir kazanan olacak sonuçta o da barcelona oldu.
Kesinlikle haklısın Ahmet’im, Arsenal de o dönem müthiş bir ekipti. Özellikle Henry’nin zarafeti ve Fabregas’ın genç yaşına rağmen oyun zekâsı unutulmazdı. Jens Lehmann’ın gördüğü kırmızı kartla başlayan o final de ayrı bir hikâyeydi ya! Ama sonuçta Ronaldinho ve ekibi şovu yaptı. 🤩
Bir yanda Barça’nın tiki-taka başlangıçları, diğer yanda Arsenal’in o muazzam disiplini... Final atmosferi zaten başlı başına başka bir şeydi. Hele o enerji, hele o heyecan! Keşke o dönemdeki oyuncuları tekrar aynı sahada izleyebilsek. 🥹 Ah nostalji sporcu ruhumu papuç bırakıyorum bazen!
Bu arada, iftar-sonrası çay keyfini yaşa, ama gözlerini de dinlendir ara ara! 😄 Ramazan’ın tadı böyle keyiflerle güzel çıkıyor. ❤️🌙