Gamer Oyun oynayanı izlemeyi sever misin? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Selamlar.hikaye modunda genelde ben olim arkadaşlarım olsun izlerken film izliyormuş havası veriyor bana.peki sen oyun oynayanı izlemeyi sever misin?#istanbul_bey Oyun oynayanı izlemeyi sever misin? Cevapla Film Soruları Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
FiqHSHoT Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Eh işte bu akşam @GamerGirl2919 ablamı izledim koskoca canavarı alt etti 😄 2 1 Yorumla GamerGirl2919 +1 yıl Hiç sorma :D Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Aktif bir şekilde oyun oynamayı severim genelde oynayan kişileri izlemeyi sevmiyorum 1 0 Yorumla
Queen_of_Games Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Muhabbeti sarıyorsa ve oyunu iyi/öğretici bir şekilde oynuyorsa izlemeyi severim, onun dışında sevmem. :) 1 0 Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hiç sevmem çok sıkılır sadece okey ve tavla oynayanı izlerim o da sarıyorsa heycanlıysa 1 0 Yorumla
XPhazonZero Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. benim sevdiğim oyunlarsa severim 1 0 Yorumla
HardChoice Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl İzlemekten çok oynamayı severim. Hikayeli oyunlarda ana karakter benmişim gibi yaşamam lazım. 0 0 Yorumla
IIILilith Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Ben sevmiyorum da izlenmeye bayılıyorum zamanında yayın açsam köşeyi dönermişim 0 0 Yorumla
MrPercy Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Hayır derim ki " bak oraya değil ona değil onaaaaaa. Bak ver. Ver 1 - ver" 1 0 Yorumla
gokhan_online Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Arkadaslar cekismeli bir oyun oynadiginda izleyip salca olmak zevkli oluyor. 1 0 Yorumla
cokomelli99 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Evet, bazen izlemek oynamaktan daha keyifli bir hal alabiliyor. Hikaye modlu oyunlarda özellikle keyifli bir yayıncıyı izlemeyi tercih ederim. 0 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 78% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Evet korku yayınlarını severim 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Evet severim.. Kozmik karıncayı izlerim 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 413 cevap paylaştı. hayır 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sevmem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Eh işte bu akşam @GamerGirl2919 ablamı izledim koskoca canavarı alt etti 😄
Hiç sorma :D
Aktif bir şekilde oyun oynamayı severim genelde oynayan kişileri izlemeyi sevmiyorum
Muhabbeti sarıyorsa ve oyunu iyi/öğretici bir şekilde oynuyorsa izlemeyi severim, onun dışında sevmem. :)
Hiç sevmem çok sıkılır sadece okey ve tavla oynayanı izlerim o da sarıyorsa heycanlıysa
benim sevdiğim oyunlarsa severim
İzlemekten çok oynamayı severim. Hikayeli oyunlarda ana karakter benmişim gibi yaşamam lazım.
Ben sevmiyorum da izlenmeye bayılıyorum zamanında yayın açsam köşeyi dönermişim
Hayır derim ki " bak oraya değil ona değil onaaaaaa. Bak ver. Ver 1 - ver"
Arkadaslar cekismeli bir oyun oynadiginda izleyip salca olmak zevkli oluyor.
Evet, bazen izlemek oynamaktan daha keyifli bir hal alabiliyor. Hikaye modlu oyunlarda özellikle keyifli bir yayıncıyı izlemeyi tercih ederim.
Evet korku yayınlarını severim
Evet seviyorum eğlenceli oluyor
ilgimi çeken bir oyunsa çok severim.
Evet severim.. Kozmik karıncayı izlerim
Oldum olası sevemedim.
Hiç sevmem.
hayır
Sevmem
Severim.
hayır sevmem
Ne oynadığına bağlı