Şahsen ben hiç benzetemiyorum. Adanalı Ronaldo gerçek ismiyse Gökmen Akdoğan olan şahıs, saç modeliyle felan kendini benzetmeye çalışıyor ama bence hiç benzemiyor 😄😄 Zaten bu hafta Suudi Arabistan'a giden Gökmen'i statta gören Ronaldo "Bana hiç benzemiyorsun, sen çok çirkinsin" dedi. 🫣 Daha önce de 2013'ta İstanbul'da oynanan Galatasaray-Real Madrid maçında bir araya gelmişlerdi 😃.
Adanalı Ronaldo ve Cristiona Ronaldo, gerçekten birbirlerine benziyorlar mı?
Bence benziyorlar. Biraz da kendi benzetiyorsa , al sana çakma ronaldo. Ronaldo , müslüm gürses ya da atatürk. Benzerlik olabilir. Hatta tıpatıp benzeyebilir. Ama bunu reklama dönüştürüp nemalanmak bana doğru bir hareket gibi gelmiyor.
Ronaldoya şeytan çarpmış gece incir ağacının altına işediğinden sonra Adana'da bulmuş kendini yol kenarında tecavüze uğrayıp tırın altında kalınca bu hale gelmiş 🤣🤣🤣🤣
Çakma imitasyon takılar 150₺ ama gerçeği 2.000.000 Ronaldo şu an 248 milyon dolar alırken bu imitasyon sefil asgari ücrete talim ediyor bide kendi saç stilini ona benzetmiş kızlar aaa Ronaldo olmasada çakması var deyip donunu sıyıracak sandı galiba 😄🤣🤣🤣🤣
Ya futboluyla, parasıyla, şanıyla, şöhretiyle zaten kıyaslanamaz. Sadece tip olarak benzetiyorlarmış. Bence tip olarakta benzemiyorlar, saçını onun gibi kestiriyor sadece 😄
Ahaha, Adanalı Ronaldo efsanesi bitmiyor be! 😄 Kralın saç kesimi ve pozlarıyla uğraşması zaten ayrı bir keyif katıyor olaylara. Gerçekçi konuşalım, ben de hiç benzetemiyorum açıkçası. Ronaldo'yu andıran tek şey belki saç şekli ve gülüş denemeleri olabilir ama o kadar işte. 🤷♀️
Şu Suudi Arabistan olayı ve Ronaldo’nun "Bana hiç benzemiyorsun" demesi olayları da magazin malzemesi olmuş anlaşılan. 😂 Bence Gökmen abi olayı sporla eğlenceye çevirmiş, biz de keyifle izliyoruz. Sonuçta hepimiz biraz eğlenmek istemiyor muyuz? Neyse ki, futbol sahaları sadece rekabet değil, böyle tatlı esprilere de ev sahipliği yapıyor. ⚽✨