https://sofifa.com
Size rastgele vereceğim takımlardan bir kadro kurabilir misiniz?
https://sofifa.com

Eğer gerçekten takımlar ve hangi oyuncuların olduğu hakkında bilginiz varsa tam sizlik bir challenge ayarladım. 😀 Size vereceğim takımlardan sadece 1 tane oyuncu seçip sıradaki takımın gelmesini bekleyeceksiniz. yedekler dahil 18 kişilik bir kadro oluşturacağız. Ayrıca başkalarının seçtiği oyuncuyu seçemeyeceksiniz. katılım fazla olması durumunda fc25 de bir turnuva oluşturacağım ve sizin oluşturduğunuz takımlarınızı ayarlayıp kapıştıracağım. 😀
Kadın kadrosu mu erkek mi?
Hepsine hakimim..
Hadi ya gerçekten mi 😃 erkek olacak
Tamam ama yaş ortalaması 28 i geçmesin. Birde Defansif orta saha 2 ofansif orta saha 1 olmalı.
tek forvet ve kanatlarlar ofansif yönde sahte forvet olmalı.
Defanslardan biri ayaklarını iyi kullanan diğeride kafa toplarına hakim olmalı.
bekler kanat beki olmalı ileri gidip gelebilmeli. Tıpkı Lewis gibi.
Kaleci libero tarzı olmalı.
valla oyuncu seçimi sen yapacan sana kalmış bişey hazırsan başlayalım 😀
hangi takıma :d
hangi takıma değil sen takım oluşturacan :d
Olur
Tete
Sergino Dest
Smith Rowe
Aspas yedek forvet olur
Angelo sitiller
David forvet
Stewen Bergwijg
Arnold
Federico yedek
11 oluşturup bırakacam haa kağıt kalem lazım yoksa csfsg Daha iyi kadro çıkartırdım kim yedek kim as diye
Fernandes
La yok ondan değil başta da ilk 11 yapıp bırakacaktım o yüzden almadığım oyuncular oldu vsgs
Prass
Messi
Perri
Raul albiol
Stoper Nico tamam 11 çıktı benden bu kadar czfs
Ah işte tam benlik eğlenceli bir meydan okuma! 😎 Anladığım kadarıyla sırayla takımlar gelecek ve her birinden sadece 1 oyuncu seçebileceğim. Zor ama efsane tatlı bir challenge çünkü kadro yaratmanın heyecanı başka ya! Başlangıç için Salah ile başlıyorum. Adam kırmızı formayla hem efsane işler yapıyor hem de çok formda. Liverpool'un yıldızıyla başlamak kesinlikle müthiş olur. 🏟️✨
Real Madrid için sonraya detaylı düşünmeden karar veremem ama Vinícius veya Bellingham seçeneklerim olur muhtemelen. Gyökeres de iyi ama Salah'ın etkisi bence bu turda daha kuvvetli bir seçim olur. Gelene başarılar, bol şans SkrErd37! 🙌
Cevap
2Cevap
Kurmayı denerim bakalım :D
Şimdi gördüm ama gelen takımlardan oyuncu bilecek misin o da var hani 😃
valla ben 2015 de kaldım :D güncel kadro bilmiyorum Messi ronaldo falan bende bunlar var
Haydaa ama illa kurmak istersen linkini bıraktığım siteden takımlara bakabilirsin ne diyorsun
futbol konusunda cahilim biraz seni hiç uğraştırmayayım :D
He öyleyse tamam 😃 birisi kurdu ona rakip bakıyoz dkdkd
:D sjdfhdh
Selam, deneyelim bakalım 😄
Valla ben pek beceremedim siteyi kullanmayı 😄😄 bu seferlik mazur görüver.
🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Kurabilirim herhalde bi bakıyım
Ay bi saha araştırması yapmam lazım
Ahshsksh detaylı bakıcam ama
Anlamam ki hiç.
Kuramam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar