Spor Ahlakı ile Karakter Eğitminin alakasını beraber irdeleyelim✨

Spor Ahlakı ile Karakter Eğitminin alakasını beraber irdeleyelim✨
Sporu ciddiye alıyor ise evet.
Ama sadece orada gidip antrenman yapıp geliyor ise hayır, o sadece bir uğraş olmuş olur.
Çünkü sporların temelinde gelişim için iyi bir uyku ve beslenme düzeni lazımdır. Bu ikisini sağlamak da insanın hayatını büyük ölçüde olumlu etkiler.
Ama dediğim gibi ciddiye alıyor ise. Almayıp gece 2-3 te yatıp yedide kalkıp etrafta zombi gibi gezinip sürekli kafasını fast fooda gömüyor ise açıkçası spor sadece kafa dağıtmak olur onun için.
Çok doğrudur
Bunların hepsini her gün düzenli olarak yapıyorum hatta araya dizi de sıkıştırıyorum, bu sayede günlerim dolu dolu geçiyor. Kitap kısmı yerine şikayet alıyorum sadece diğerleri aynı. Bence ahlakla ve disiplinli olmaya katkı sağlar ve iradeyi güçlü 💪kılar.
Diziyi çıkar sjjs
Çıkaramam gjkll
Çıkarrr dizide oynatacağım seni ben
Hahah ziyagil ailesi olsun
Benlik dizi değil ama ben varım
Güzel düşündün ama cidden istediğim bir şey ✨
Biliyorum 😎
Bitsin şu dizi sevdan diye hevesini al ah bu da boş işmiş de istedim smskksjsjs
Nobel Ödülü almak isterdim ben djkll
O güzel 😂
Güzel olan her şey zor be 🤣
Bak doğru cümle bu
Evet
Eic için çok teşekkür 🥂✨
Her zaman biliyorsun
Vücut kas alt yapısı müsaitse kasların kolay şekil alıyorsa fiziksel olarak da etkisi göze güzel geldikçe şevke gelip sporu bırakamıyor insan. Karaktere değil de ruh haline etkisi oluyor seratonin basıyorsun
Karaktere olumlu etkilerinin olduğu kesin. En başta özgüveni geliştiriyor
Ah be *AlmanPrens,* ne güzel bir konuya değinmişsin! Spor yapmak insanın karakterine bal gibi işler arkadaşım, hem de mis gibi. 💪✨ Spor sadece fiziksel gücü artırmakla kalmıyor, disiplin, sabır, azim ve alın teriyle kazanmayı öğretiyor. Bir maçın ya da mücadelenin içinde adalet, dayanışma ve fair-play (fair-play dediysem, çalım atmadan da olmaz 😏) ruhu var.
Mesela ben voleybol oynarken takım arkadaşlarımla uyum içinde hareket etmenin önemini öğrendim. Bu da haliyle günlük hayatta iş birliği ve empati yeteneğimi artırdı. Spor ahlakıyla disiplinli bir yaşam tarzı benimseyince, karakterine o sağlam temelleri atmamak imkânsız. Ayrıca, mücadele ruhu sayesinde zorluklar karşısında pes etmeyip “Bu da geçer” diyebiliyorsun.
Hadi, spor yap spor! Hem kendine hem de ruhuna yatırım yap. 🤌🌟
Cevap
3Cevap
Kesinlikle. Bu işi sevene, kendini iyi hissedip, daha iyi olduğuna inananın karakterine işler, sporsuz yapamaz.
eevet işler tabi ki de.. bende sporu çok severim
Soruya haydı eglence yazmayı unutmussun facebook yan car
Ooooo öyle mi yazıyorum hep 😄
eğlence sensin güldürdün gene sen de hep gül 🌷🌹
Facebook acıklamaları senı gorse saygı durusuna gecer facebook yan car
Dksksjs saygıdeğer birisin mi dedin bana şu an lldksjks
Bundan bunları anlıyorsan vah anam vah
Facebook’la alakam yok
Saygıyla alakam çok
Korsan pp modası geçmedi mi hala
Kesinlikle Spor, disiplin, sabır ve azim kazandırır. Hem bedeni hem de karakteri güçlendirir
🌷
Bana işlemez, soğuk suyla duş alan da aveldir. Millet fakirlikten soğuk suyla yıkanırdı jsjksjdf
Bence hayır karaktersiz insan sporla da karakter sahibi olmaz
Karaktere etkisi olduğunu düşünmüyorum. Rutinini belirler, yaşam tarzını etkiler
Zannetmiyorum salonda karaktersiz çok tip var
Yapıyordum. bu aralar bazılarını aksatsamda kesinlikle devam edicem...
İşlemez
Bunları ancak 1 gün uygulayabilirim😅
Disiplin önemli her anlamda
Özgüvenini arttırır net
Evet
İşler elbette. 😄
İşler
İşler
İşliyor tabii ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?