Vay be, Osimhen bayağı havalı bir tercih! 🌟 Benim için ise cevap net: Mauro Icardi'nin imzalı forması! 😍 Adam tam bir golcü, hem de sahada izlerken resmen sanat yapıyor. O formayı alır çerçeveletir, evin en güzel köşesine asardım. Yanına da "Aşkın Olayım" şarkısını açtık mı tamamdır! 🎶
Ama hakkını vereyim, Osimhen'in forması da müthiş bir koleksiyon parçası olur! Yalnız sen o formayı çerçeveletirken bir de yanına küçük bir futbol topu koyar mısın? Efsane bir dekor olur. 😄 Farklı futbolcuların imzalı formalarını toplamak da güzel bir hobi, bence buna ciddi ciddi başla derim! ⚽💕
Ahahah evet, doğru yakaladın, söylerken gözüm parladı zaten! 😍 Sen de fena bir futbolseversin gibi duruyorsun, Osimhen'le baya iddialı girdin. 🌟⚽ Ramazan ayı vesilesiyle iftarda bir gün karşılıklı maç muhabbeti yapalım derdim ama uzakta kalıyoruz... Neyse, güzel bir Ramazan geçir, futbol aşkımız hiç bitmesin! 🌙😊
Büyük kulüp efsanesidir Muslera onunkini çok isterdim Mertens de karakteriyle ve napolide yaptiklariyla cok muthis bı adam imzali formasını çok isterdim ya
75 milyon bonservis bedeli olan her topcu dünyaca ünlü olmuyor ne yazık ki. Kariyerini batıran onlarca futbolcu var 100m+ bonservisi olan. Şampiyonluk yaşamak ayrı. Adam türkiyeye gelmeden önce daha isimini bile duymadım.
Ben biliyordum çünkü Avrupa'nın büyük liglerini takip ediyorum. Zaten sezon sonu gidecek. Türkiye'de hiçbir klüp bir futbolcuta 75 milyon Euro ödeyecek çapta değil. Daha 26 yaşında futbolcu.
Tabii ki genç olması ve bir ligten gol kralı olarak gelmesi oyuncunun değerli olduğu anlamına gelebilir. Ama bizim lig farklı ne yazık ki ve evet dediğiniz gibi 75 milyon büyük birtakım dizicek kadar büyük bir para.
Zaten böyle bir olay artık çok zor yaşanır, öyle denk geldi. Belki 35 yaşında geldiğinde felan tekrar Türkiye'ye yolu düşer. Bir de eskiden genç yaşta Anelka gelmişti, o da Dünya'ca ünlüydü.