Spor Futbolcu olsanız hangi takımda, hangi mevkide oynuyor olmak isterdiniz? tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor #SelamGençlik ⭐🍀☀️🌻🐝Profesyonel futbolcu olsaydınız hangi yerli veya yabancı takımda hangi pozisyonda oynamak isterdiniz? #SunIsUp #Amazing #TubaSueda ⭐🍀☀️🌻🐝 Futbolcu olsanız hangi takımda, hangi mevkide oynuyor olmak isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
movie_colic Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Galatasaray mevki fark etmez o formayı giymek benim için yeterli.. 2 2 Yorumla movie_colic +1 yıl Çok teşekkürler 🌺🌺✌️ Yorumla tuba-sueda +1 yıl Rica ederim ⭐🍀 Yorumla
umursamazbirkedy_ Takip Et FenomenYoda Yaş: 23 +1 yıl Futbolcuyum, takımımı söylemeyeyim. Forvetim. 2 0 Yorumla
Hissiz72 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Kizzzzzzz 😁😁😁😁sorulur mu buuuu tabikiiiiii;;;;;👇👇👇👇👇https://www.youtube.com/embed/1hLsI4Gnb2k😍🖤🤍🖤🤍🖤🤍🖤🤍🖤🤍 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Falcao :s sol kanat oyuncusu olmayı isterdim topu sol ayağım ile sürmek çok iyi haz veriyor 1 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 40 +1 yıl türkiye de Galatasaray..avrupa da real madrid..10 numara oyun kurucu olmak isterdim.. 1 0 Yorumla
NurseHanım098 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Türkiyede Galatasaray , dünyada bayern münih ; mevki olarak orta saha isterdim 1 0 Yorumla
AtesLee Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Kaleci ve ya forvet olmak isterdim. Bütün takımı üstlenen bir oyuncu olmak isterdim. 1 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Profesyonel oynuyorduk zaten geçmiş var 🤌 1 0 Yorumla
Shadowman__ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Her mevkide oynayabilirim. Ama ortasaha güzel. 1 0 Yorumla