Fala inanır mısınız? Ben son duyduklarımdan sonra kararsız kaldım, bir de gidip kendim deneyeceğim.

Fala inanır mısınız? Ben kararsız kaldım, bir de gidip kendim deneyeceğim.

Fala pek itibar etmem, eğitimim bu yönde olmasa bile modern fizik konularına meraklı biriyim beynim inanmamamı söylüyor ancak geçenlerde annem bir falcıya gitmiş, genelde kalburüstü kişiler de gelip baktırıyormuş bu kadıncağıza, fiziksel bir engeli de varmış hatta kadının o nedenle altıncı hissinin gelişmiş olduğunu düşünüyormuş gidenler.

Çok uzatmayayım, kimsenin bilemeyeceği detayda birkaç bilgi vermiş anneme, benimle ailemizden diğer birkaç kişiyle, sadece elini tutarak.

Benimle ilgili olarak yurtdışına gidecek, yerleşecek demiş, çalıştığım şirket uluslararası ve bu konuda benimle ilgili transfer niyetleri olabileceğini benle paylaşmışlardı ancak ben anneme vb. hiç bahsetmedim üzülmesin diye.

Ayrıca yurtdışına gidip bir süre sonra dönünce evleneceğimi de söylemiş ki benim hep kafamdaki plan bu idi (gerçi hiç bir adayım yok şu an niyetim olmadığından- ama hep insanın kafasında bir plan olur ya)

Çok merak ettim kendim de gideceğim ona ama merak ettim siz de inanır mısınız?

Sizin de başınızdan benzer olaylar geçti mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Kesinlikle olmaz diyenlere

ABD hükümeti bile Stargate adı altında benzer psişik yeteneklerin araştırmıştr:

The foregoing observations provide a compelling argument against continuation of the program within the intelligence community.Even though a statistically significant effect has been observed in the laboratory, it remains unclear whether the existence of paranormal phenomenon,remote viewing, has been demonstrated

"An Evaluation of Remote Viewing: Research and Applications",AI for researc
Güncellemeler
+1 yıl
Bu kadar aydınlatıcı, yol gösterici cevap ve yorumdan sonra

Camiye gidiyorum, kapaliyiz...
Fala inanır mısınız? Ben son duyduklarımdan sonra kararsız kaldım, bir de gidip kendim deneyeceğim.