KKizlar masa tenisi oyununa çok düşkünüm beden hocam sözde destekliyor ama bana hiç öğretmiyor?

Arkadaşlar beden hocam masa tenisinde olombiyat şampiyonu okulda masa tenisine çok düşkün olduğumu bildiği halde sadece sözle beni destekliyor tebrik ediyor bana hiç öğretmedi kendim öğrendim ilk zamanlar hiç bilmediğim halde onun masa tenisi turnuvasına katılmıştım 2 tane kızı eğitirdi sadece turnuvadakilerden beni hiç eğitmedi bende ama bildiğiniz topu bile atmayı bilmiyordum raketin tutuşu nasıl bile bilmiyordum sonra turnuvanın ortasından onunla konuştum benim adımı sil dedim katılmak istemiyorum turnuvaya dedim oda hemen sildi eğiti kizlardan bir tanesi çok iyi masa tenisi oynadığı halde gidip en samimi olduğu kızı eğitti 2. Kızı bir şey bilmediği halde onun okulun şampiyonunu yaptı bu son zamanlarda okuldaki herkesi yenmeye başladım okuldaki öğrencileri hocalarımı okulun müdürünü bile yendim beden hocam bunu bildiği halde sadece bana sana helal olsun devam diyor ilk zamanlarda benimle dalga geçerdi küçümserdi beni ama bu son 2 haftadır desteklemeye başladı sadece sözle bir tane daha kimya hocam var o beden hocamdan daha iyi masa tenisi oynuyor ve en çok benimle oynuyor bana öğretmeye başladı beni çok destekliyor en çok destekleyen oydu hata müdürle oynarken benim tarafımı tutu devam et destekledi halada destekliyor bana bırakma dedi devam et dedi ama beni üzen şey beden hocam bu 2 haftadır 2 erkeği eğitiyor masa tenisini öğreti şu an onlar profesyonel yolunda beni sadece hakem olarak koyuyor onlara ne güzel öğretiyor afedersiniz bana bi b. k öğretmedi şimdiye kadar şimdi onları maçlara hazırlıyor beni sadece hakem olarak koymuş ben bunu bu hak ettim ben ona baktım da bana öğretmiyor geçenlerde ona dedimki hocam benimle oynar mısın dedim oda senle oynamam dedi bide en sevdiğim hoca oydu arkadaş gibiyiz yani bide birbirimizin her şeyini biliyoruz bunu bana neden yapıyor sizce

KKizlar masa tenisi oyununa çok düşkünüm beden hocam sözde destekliyor ama bana hiç öğretmiyor?