Bire bir spor hocam var. Hoca aile dostumuzun da hocası hatta bulunduğum ilde sayılan bir hoca. Orta yaşlarda evli ve çocuğu var. Benim ailemi tanıyor. Eşi de spor hocası o da beni tanıyor.
Sorum şu antrenman sırasında gayet profesyonel ve iyi bir hoca. Normalde de mantıklı bir adam ama sorun şu ki
Belirli spor sakatlıkları veya fibromiyaji için masaj hizmetleri var. Bana da masaj yapıyor ve normalde müsade istiyor belirli yerleri açmak için. Son zamanlarda benim de hatamla birlikte alt bölgeye incelmek için masaj yaparken özel bölgeme çok temas ediyor ve çamaşırımı epey açıyor.
Rahatsız olduğunda söyle diyor ama hiç birşey diyemiyorum. Sebebini bilmiyorum. Sizce nasıl kibarca uyarırım?
Sorum şu antrenman sırasında gayet profesyonel ve iyi bir hoca. Normalde de mantıklı bir adam ama sorun şu ki
Belirli spor sakatlıkları veya fibromiyaji için masaj hizmetleri var. Bana da masaj yapıyor ve normalde müsade istiyor belirli yerleri açmak için. Son zamanlarda benim de hatamla birlikte alt bölgeye incelmek için masaj yaparken özel bölgeme çok temas ediyor ve çamaşırımı epey açıyor.
Rahatsız olduğunda söyle diyor ama hiç birşey diyemiyorum. Sebebini bilmiyorum. Sizce nasıl kibarca uyarırım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Masaj yapmanı istemiyorum artık diyeceksin senin bir şey dememenin sebebi ise şu hoşuna gidiyor farklı bir şeyler yaşamak
Gitmiyor belim sakat ! Hoca tüm vücut masaj iyi gelir dedi. Ne kadar sığsınız
Onu mı diuorım hanım efendi ben özel bölgelere karşı daha dikkatli olmasını yoksa yapmamasını başka bş hoca ya yaptırmanızı söyledim
Hoşuna gidiyor diye itham edemezsiniz. Neden sorayım o zaman? Kibarca adamı rencide etmeden oradan uzak durmasını nasıl söylerim. 1 değil 2 değil iyice uzadı sinir oluyorum. Saygısızlık yapmadım hiç hocadan da saygısızlık görmedim masaj konusu hariç. Medikal amaçlı mı kendini mi tatmin ediyor cidden anlamıyorum
Yani şöyle bi durum var belki bu şekilde bi cok kadınla farklı durumlar yaşıyor olabilir belki de sizi de o şekilde ayartma derdinde yani ben bunu demek istiyorum
Senin hoşuna gidiyor yoksa dersin ona sınır koyarsın oda ne biçim aile dostu olmaz olsun
Aile dostu olduğu İçin kıyamadım. Annemlere yansısın istemiyorum. Zevk aldığım fala yok. Zevk alsam neden sorayım bir aklına sorar mısın? Kafayı kullan
Öyle aile dostu olmaz olsun beni alakadar etmez yakında aşna fişne yaparsınız
haddinizi bilin lütfen
Masajı nerede yapıyor?
Bir de hangi sporu yapıyorsun? Hangi bölgene masaj yapması gerekiyor normalde?
ben body building, bel ve sırtımda zaman zaman ağrı oluyordu geçmiş sakatlıktan miras. Alt bölge yani bacaklar için masak ve elektrik veren tens cihazının zayıflamak ve incelmek adına etkili olduğunu söyledi. kısacası tüm vücut masaj
Anladım seni sana biraz bilpi veririm istersen?
Hangi konuda
Hoşuna gittiği için olmasın?
Hayır hiç gitmiyor aksine aşırı rahatsızım
O zaman söyle? Adam bilerek yapıyor...
Nasıl işte. Aile dostu sayılır adam
gitme o zaman bir daha sıkıldığını söyle istemedğini söyle
Sporu sevdiğimi ve hırslı olduğumu biliyorlar
O zaman ellemesine izin ver ne diyim yani saçma düşünüyorsun eğer rahatsız oluyorsan
Sadece oraya dokunma nasıl derim mesele o
"o bölge ağrıyor da x abi, sen tarif et ben yaparım" alttan da mesajı vermiş olursun
Zaten orası ağrımıyor bile masaj o bölgeye niye kayıyor anlamıyorum. Sanki adam sürekli sınırımı zorluyor. Acayip gerildim
Bilerek yaptığına yemin edebilirim. Gerçekten boşu boşuna tacize uğruyorsun. Senin gibi bir tanıdığım daha vardı. Bak konuşma stiline filan bakarak eğitimsiz birisi olmadığını söyleyebilirim kusura bakma şimdi diyeceğim şey için ama. Böyle yapan her kadın düpe düz geri zekalıdır. Ya adam elliyor senin * *na popona her yerine hala aile dostumuz ama şimdi filan diyorsun. Sinirlendim lan sinirlendim saçmalama git bir şey yap...
Nasıl uyarayım? Tersleyip yankı uyandıramam. Efendice uyarıp sorunu çözmem gerek
Ya bak cidden sinirlendim lütfen bir şey yapar mısın?
Adam sapık gibi elliyor hala iyi niyetle yaklaşmaya çalışıyorsun. Sevgilin filan olsaydı nasıl açıklardın? Öyle düşün
Nişanlıyım adam tanıştı yaaa! Senin kadar ben de gerginim yemin ederim
yuuuuuuuh nişanlısın ve böyle bir şeye izin mi veriyorsun? Pes cidden pes...
Sonra sıkınca beni niye sıkıyorsun oluyor bi de kıskanmasına izin vermiyosundur sen adamın.
Lütfen gidip söyler misin şu an? Lütfen ya allah aşkına içime dert oldu resmen
Ne söyleyeceğim adama
Kurtulmak istemesem yazmam kimse de bilmez. Ben rahatsızım çok. Aşırı huzursuzum
senin mına korum de ne bileyim bir şey de işte. Kavga çıksın ne olacak daha mı iyi. Sana başka bir adam elliyor ve sen gıkını çıkarmıyorsun olan şey bu. Nişanlına da aynı şey olduğunu düşün. Ya da kızına...
rahatsız değilsin demiyorum tamam ama bu kadar pısırık olmayın
ya lanet olsun bak aklıma ne geldi. Sen şimdi pısırık pısırık uyarsan adam dicek ki nişanlına ben buna haftalardır elliyorum zevk alıyor dicek. Aklına kullan lan aklını. Bir daha gitme oraya işte bitti gitti
Durduk yere gitmiyorum diyemem
tamam ben seninle başka bir şey konuşmicam sinirlendim çünkü pısırıklığına. Adam seni ellemeye devam etsin kolay gelsin sizlere. Sonra karşılaştırırsın nişanlın mı daha iyi gelliyor adam mı diye bi de. İyi günler.
napıcan
bir iki haftadır bahanelerle kaçtım ama bilmiyorum
Bence karşı koymak istiyor gibi değilsin 😉
O zaman neden sorayım. Okuma özürlü müsünüz
Ben ozurlu degılımde sen adan demıs sana rahatsız olursan belirt dıye ıyıce oteye gıdıp ses cıkartmayan sensin. Eger ıstemesen bunu lutfen yapmalıyım de bu kadar basit.
Nasıl diyeceğim. Asam aile dostu. Tersleşmek istemiyorum. Kibarca uyarmak istiyorum
Tamam güzelce bu mesaj kısmını daha basit sekılde yapabılırmıyız de yeterlı
Masaj
Basit derken? Oradan uzak durmasını kendimi kötü hissettiğimi nasıl söylerim. Söyleyemedim şimdiye kadar 3-5 masaj oldu min. Sınır koymazsam öteye gideceğinden korkuyorum
Iste benden ondan bahsediyordum. Sen rahatsız olmadıgını soylemedıkce o dahada rahat takılacak. Lutfen bundan sonra daha derine dinmeden yapabılırrmısın desen yeterli. Rahatsız oldugunu anlar zaten. Susarsan daha kotu olcak bu gıdısle
O zaman artık iyiyim de. ya da masaj iyi gelmedi fizyoterapiste falan gidecem de. Hatta git. Oraya yap buraya yapma demek olmaz tabi. Arkadaşım fizyoterapist. Benzer çok olay duydum. Bu olayın sonu iyi değil söyliyim sana. Bidaha asla yapmasın sana masaj
Islanıyor musun peki
Hayırrrr
Ama o hoca ıslanıyordur ben sana deyim