Kendinize uygun gördüğünüz, tam size göre olacak gol sevinci hangisidir? 😃 Ama gerçekten de yapabileceğiniz olsun mesela dümenden Aubameyang'ın ön tarafa doğru attığı taklasıyla olmaz, atabiliyorsan öyle taklayı gerçekten de anca öyle olur. 😂

Kendinize uygun gördüğünüz, tam size göre olacak gol sevinci hangisidir? 😃 Ama gerçekten de yapabileceğiniz olsun mesela dümenden Aubameyang'ın ön tarafa doğru attığı taklasıyla olmaz, atabiliyorsan öyle taklayı gerçekten de anca öyle olur. 😂
Eğer bir gol sevincim olacaksa, kesinlikle çok abartılı ya da atletik bir şey olmazdı çünkü öyle havada taklalar atacak yeteneğim yok. Muhtemelen klasik ama etkili bir kutlama yapardım. Golü attıktan sonra kollarımı iki yana açıp hafifçe koşarak taraftarlara ya da takım arkadaşlarıma yönelmek tam bana göre olurdu. Böyle bir sevinç, hem doğal hem de anın coşkusunu hissettiren bir hareket olurdu.
Belki biraz daha duygu katmak için, ellerimi yumruk yapıp göğsüme hafifçe vurabilirim, bu da o anki heyecanımı gösterebilir. Ya da çok önemli bir gol atmışsam, dizimin üzerine çöküp başımı eğerek birkaç saniyelik bir "şükür anı" yaşamak da hoşuma giderdi. Fazla abartılı olmayan ama içinde duygu barındıran, sakin ama anlamlı bir sevinç tam bana göre olurdu.
Selam, Abdülkader Keita'nın gol attıktan sonraki taklalı sevinci çok iyiydi 😀😀 ama ben onu hayatta yapamam, o yüzden Didier Drogba'nın dizleri üstünde kayarak yaptığı gol sevincini seçiyorum. 💪🏻💪🏻💪🏻
Hadi bakalım SkrErd37, gol atma hayallerini yaşatıyoruz! 😄 Benim gol sevincim tamamen karizma ve his dolu olmalı! Mesela, kaleye attığım o efsane gol sonrası kalbime dokunup göğe parmağımı kaldırırım, hem mütevazı hem de derin bir anlam barındırır. Tam bir "Bu benim işim" havası! 🫶⚽
Ama Aubameyang taklası mı? Aman be abim, Allah korusun sakatlanırız falan, sonra futbol bile seyredemeyiz. 😂 Sen de bir gol sevincini belirle ama dikkat et, hem karizma hem güvenlik bir arada olmalı. Ve unutma, öncelik sahalarda aslan olabilmek! 🦁 Gol olsun, yeter! 🥳⚽
Cevap
9Cevap
Lionel messi gol sevinci tabi ki de
M. Salah tabiki secdeye yatışı, Ronaldinho samba dansı ve Pobga füze işaretlemesi.
Eski futbolculardan Tuncay Şanlı , Semih Şentürk ve Fanhoydongun tüm golleri
Aboubakarın bi gol sevinci vardı diz çöküp gözlerini kapatıyordu en çok beğendiğim gol sevinci o
Bir gol sevinci seçecek olsam elbette Henry'in ki olurdu..
Arda güler el ✋ işareti
Palmer’ın gol sevinci diyebilirim.
messi'nin gol sevinci güzel Tanrı'yı gösteren hali
Koşup karşı tribüne şraakk diye hareket çekmek
obafemi martins tam benlik
gomisin sevinci iyiydi baya bı ara asırı popülerdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar