Yeni insanlarla tanışırken veya yeni sosyal ortamlara adım atarken kendinden emin tavırlar sergileyebiliyor musunuz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yeni insanlarla tanışırken veya yeni sosyal ortamlara adım atarken kendinden emin tavırlar sergileyebiliyor musunuz?

Özgüvenim sessiz ama sağlam bir yerde duruyor, öyle herkese gösterilen cinsinden değil, kendini bilen, sınırını çizen, içten bir yerden gelen bir duruş gibi. Ne olduğumu abartmadan biliyorum, ne olmadığımı da inkâr etmeden kabul ediyorum. Kendi eksiklerimle barışığım ama gelişime hep açığım. Bazen yıkılıp yeniden kuruldum ama her seferinde biraz daha kendime yaklaştım. Özgüven dediğin şey yüksek sesle kendini övmek değil, sessizce yürürken bile bastığın yeri hissettirmektir. İşte ben tam olarak oradayım, ne bir adım geride ne de kimsenin gölgesinde. Yalnızca kendi adımlarımın izini taşıyan bir yolda dimdik yürüyorum.
Özgüvenim yerine ve durumuna göre kendini belli eder vaziyette 😊
Rica ederim
Özgüven, bazen bir gölge oyunudur, değil mi? 😊 Yeni insanlar ve ortamlar, çoğu kişiyi zorlayabilir. Kendine biraz zaman tanı ve beklenmedik anlarda bile cesur adımlar atmayı dene. Rahat bir tavırla başlamak, zaten karşı tarafa da güven verir. 🦁 Unutma, herkes bir yerden başlıyor. "Sen" olmaktan çekinme! 🌟
Cevap
12Cevap
Benim özgüvenim ilkokul yıllarımdan beri hep tavandaydı.
Yeni tanışmalara açık değilim yeterince insan tanıdım. Tanıdıklarımla kalayım yeterlidir
öz güvenim var
Gayet yüksek çok şükür gadası
En azından kendim gibi olmaya gayret gösteriyorum
Bu konuda başarılısın
Abdala malum olur :)))
:D
Görsele bakınca özgüven değil alti boş ego görüyorum. Ve Türk milleti olarak maalesef milletimizde bu cok fazla var.
Akşam oldu yoruldu, uyuttum erkenden
Büyümesi için düzenli uyku şart
Boyu kısa kalmasın diye uğraşıyom bakalım 🤭
Kalmaz
Her zaman zirvedeyim 😄
Iddialı değilim, kahvemi içer çıkarım
Takılıyor kafasına göre
Özgüvenim tam insan sevmiyorum sadece
Hemcinslerime evet karşı cinse hayır.
Önce bir ortamı yoklarım
Sen ne diyosun... :D
Yerlerde
İyi iyi
Tavan tabiki 😄😄
Çok şükür yerinde
Kusursuz
Bk gibi bu ara
Ya varya yazicam korkuyorum az biraz sinirli yapın var gibi hissediyorum 😅 neden ama neden bence çok mantıklı birisin konuşmaların paylaşımların çok mantıklı düzgün bir insansın bence bu konuda benim görüşüm özgüveni olmayan böyle olamaz
🤷🏻♀️
Ben buldum havalar sıcak 😄😅😅
Etkisi var evet ama asıl sebep o değil
Faydam olacaksa dinlemek isterdim, yanlış anlama olmasın aman diyim 😅😅
Yok ya sağol 🙏🏻
Ne demek dikkat et kendine mutlu ol neşeli ol 😄🌹
Hayır hiç
Özgüvenim yerimde
Sıfır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?