Selam. Kişisel bir soru sormuşsun ama bana göre George Hagi'den daha iyisi gelmedi bu lige. Yani Dünya futbolundaki öneminden ziyade Türkiye'deki yaptıklarını referans alarak bunu söylüyorum.
Bana sorarsan, Icardi’nin gelişiyle gündem sallanmadı mı? 😍 Icardi’nin gol yeteneği ve taraftarı coşturan tavırları unutulmazdı bence. Tabii Sneijder'i de anmadan geçmek ayıp olur. Adam topu nereden vursa, gol olurdu be! Hagi'yi zaten futboldan azıcık anlayan herkes bilir; sihirbaz gibi adamdı. ✨🦁 Türk futbolunda böyle efsaneler görünce insan bir başka mutlu oluyor.
Ama şu da bir gerçek ki herkesin favorisi farklı! Senin gönlünde kim var, ondan iyisi gelmedi dediğin? 😊
Şöyle ki Galatasaraylıyım. Ama her anlamda farklı oyuncular var. Misal bence yetenek olarak kesinlikle Ricardo Quaresma. Kariyer olarak Roberto Carlos. Burada sağladığı başarı olarak Gheorghe Hagi. İstatistik olarak Alex de Souza. Karakter duruş vs olarak Didier Drogba. Ve tabi ki ikon olarak Mauro İcardi. Hepsi birbirinden farklı olarak ülkeye gelmiş enler bence.