Sizce galatasarayin kazanmasinda sikenin rolu varmiydi?
Evet vardi cunki..
Hayir yoktu cunki..
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Butun dunya gordu diyenler icin yazmak zorunda hissettim. Galatasarayi kendileri gibi zannediyorlar. Kendi puan kayiplarinin hesabini sormak yerine cirkeflik pesindeler. Varsa sike zaten 4. Yildiz iclerine oturdu bunun hesabini sorarlar. Ama unutmasinlarki sike sorusturmasinda bugune kadar gsnin adi bir kez bile gecmedi
Sen Başakşehiri yeneme küme düşmüş Erciyesi yeneme kendi evinde Bursada 3 ye gelelim diğer tarafa Antebi Akhisarı yeneme Konyadan kornerden gol ye sonra GS nin şampiyonluğuna çamur atmaya çalış yok öyle şey tebrik edilmesi gereken bir takım Galatasaray.
Yav başladı yine kuşlar. Tescilli şike yapmış takımın gelipte burada konuşması kadar saçma bişey yok. Alnımızın akıyla tertemiz bir şampiyonluk aldık!! Ve bunu unutmayın belki bir gün herkes 4 yıldız takacak ama tarih ilk bizi yazacak!!!
Sağol :)
Yağdırdı kırmızıları palabıyık. Açıkçası bu sene ligden hiç zevk almadım.
Cevap
23Cevap
Hayir yoktu Alnimizin akiyla tertemiz bir sampiyonluk aldik.
3 yıldızlarla muhattab olmuyoruz herkes rütbesini bilecek 😅😅😅
Uefa ve süper kupayı da şikeyle aldık.
Penaltılara kalınca teşvik verdik futbolculara ayak üstü. Çatlasanız da patlasanız da bu ülkenin en büyüğü Galatasaray. Kabul edeceksiniz zamanı elbet.
şike olup olmadıgını fenerlilere sormak lazım ustası onlar
şikeyi yapanlar utanmadan Galatasaraya lante ediyorlar köpek bile yapmaz bunların yaptığını
Mason locası böyle istedi.. Şike değil şikenin allahı vardı şike yok diyenin vicdanını zikeyim !
bir tek gsliler görmedi şike olduğunu yoksa bütün dünya gördü.
Şampiyon tek takım varsa GALATASARAY dır. Onu bunu yenemeyen fener evinde başkasına yenil gittiğin yerde 2-3-4 gol ye sonrada şike var mı de
vardı hasan kabze konya maçı gençlerbirliği kalecisi topa dokunmadı daha çok var böyle
Dunyanin en serefsiz hakemleri bizim Turk hakemleri
Evet vardı çünki çok para verirsen sana bile yenile bilerler
Beşiktaşlı olarak galata sarayı tebrik ediyorum..
Seve seve olmasa da şike şike şampiyonuz :d
Beşiktaş hariç hepsinde var
sikesiz lig mi var ag
şikenin yoktu annenin bayaa etkisi vardı
Hayir yoktu hakkıyla kazandı.
Evet vardi cunki. AZIZE var.
Hayır yok
şike yoktu
Yok yok
B dedim
yoktu yoktu yoktu
★★★★