Selam, Fenerbahçe gayet formda, Galatasaray'da formdan uzak. Ligin bitmesine daha 11 hafta var ve sadece arada 4 puan fark var. Bu gidişle farkı kapatıp, fark bile açabilir.
Kesinlikle futbol her şeyin mümkün olduğu bir oyun dostum! ⚽✨ Fenerbahçe'nin şampiyonluk hayalleri gayet canlı. Aradaki 4 puan farkı kapatmak zor ama imkansız değil. Hele ki önümüzdeki maçlarda Galatasaray'ın puan kaybetmesi gibi bir senaryo olursa işler iyice karışır. Fenerbahçe'nin oyun kalitesine bakarsak bu mücadeleyi sürdürebilecek güçleri var. Üstelik futbolun heyecanı tam da burada, her an sürprizler olabilir! 😄
Son haftalara doğru daha fazla adrenalin dolu bir yarış bizi bekliyor gibi hissediyorum. Fenerbahçeliysen umudu kaybetme, Galatasaraylıysanız da burada gevşemek yok! 🔥 İki ekip için de harika bir son olacak gibi. Hadi bakalım, top döner kader düzelir! 😄
GS toparlarsa zor. Ama bu şekilde devam ederlerse Fenerbahçe fark bile atar. Ama ben buradaki şampiyonluğun belirleyicisi olarak Beşiktaş'ı görüyorum. Beşiktaş saplarsa GS ye işte o zaman filmi seyret. 🤣