Ligin bitimine 9 hafta kala Lider Galatasaray, İkinci sıradaki Fenerbahçe'yle arasındaki 6 puan farkını devam ettiriyor. Ayrıca Galatasaray, ikili averajla Fenerbahçe'nin önünde bulunuyor. Ne düşünüyorsunuz?
Fenerbahçe, Galatasaray'la aralarındaki 6 puanlık farkı kapatabilir mi?
Bence fark 6 değil 7 ikili averajda da biz öndeyiz fenerin şampiyon olabilmesi için 7 puan bizden fazla toplamaları lazım kısacası fener bu farkı kapatamaz Galatasaray vodofone parkta yenilmezse bu sezonu namağlup kapatır
Kapanmayacak bir fark değil ama buradan şampiyonluğu verecek de değiliz. Son zamanlarda oyun olarak düşüşteyiz, fenerbahçe ise daha formda olan taraf ama hata yapma ihtimalinin ben yine fener de daha çok olduğunu düşünüyorum. Eğer bu hatalar gelmesi durumunda Galatasaray kayıpsız geçerse, erken bir şampiyonluk bile gelebilir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Puan farkı 6+1, Galatasaray'ın zorlu deplasmanları var. Kasımpaşa, Eyüpspor, Trabzonspor ve Beşiktaş'ı gideceğiz. Göztepe'yi de ekleyebilirim buna. Fenerbahçe'nin fikstür avantaji var. Hiç belli olmaz.
BJK ilk derbiyi aldı ve bence formları da çok iyi. Fener deplasmanında yenilmezler. Belki Hatay deplasmanı bile Fener'e puan kaybettirebilir, çelme takmayı seven birtakım Hatay, ligde de kalmak için çırpınıyor. Ben Fener'in 9'da 9 yapacağına inanmıyorum. GS'de 9'da 9 yapamaz ama 6 puan ve averaj üstünlüğü var.
Cevap sahibi
1 yıl
Beşiktaş formda ama biz de gideceğiz işte deplasmana, ben bu formla oradan 3 puan alacağımıza inanmıyorum. Fenerbahçe daha iyi bizden futbol olarak, Beşiktaş'ı kendi evinde yenebilirler. Hatay'a gelince Hatay sadece bize çelme takıyor yatar onlara :D Küme düşecek olsalar bile yatarlar merak etme. :)
Cevap sahibi
1 yıl
Takımımız bence Fenerbahçe'den çok daha iyi, bireysel isim isim baktığında çok üstün bir takımımız var ama gel gelelim yan yana 2 pas atamıyoruz. Atağa 5 dakikada çıkıyoruz. Formumuz kötü iyi formda olsak Fenerbahçe'ye şans vermezdim. %70 Galatasaray olur şampiyon.
6 puan kapanmayacak fark değil ama GS topladığı 64 puanın, 31 ini deplasmanda 33 üçünü kendi evinde aldı, yani deplasman grafiği de çok iyi. Morata'da 2-3 hafta sonra maça başlar, forvet canlanır. Fener bizden iyi olsaydı derbiyi kazanırdı. Kazanaması en çok Galatasaray'a yaradı. Fenerbahçe güçlü takımlara gelince tıkanıyor.
Cevap sahibi
1 yıl
Renktaşım inşallah dediğin gibi olur, benim korkum şu an ki formsuzluk. Okan Buruk'un duran top dışında taktiği yok maalesef. Bakalım ne olacak. 😂
Morata bitiriciliği olan bir forvet ama ben çok beğenmedim şahsen. :)
Morata daha doğru düzgün maça çıkamadan sakatlandı. Tecrübeli, yaşı da uygun. Son zamanlar da form düşüklüğü var, biraz da Avrupa'daki başarısızlık takımın moralini bozdu. Bir de AZ maçında takım aşırı efor harcayıp yoruldu. Artık lige odaklanacaklar. Buraya kadar hiç yenilmeden, lider geldilerse ipi göğüslerler.
Cevap sahibi
1 yıl
İnşAllah, önce Konya sonra Kasımpaşa var. 6 puan alırsak işi bayağı toparlarız. 🙏🏻
Bakalım hayırlısı. K. paşa formsuz zaten, İstanbul deplanman sayılmaz. Konya'yı da geçer. Zorlu deplasmanları da berabere kapatsa en kötü ve Fener'de elbet puan kaybecedek. Şampiyonluk yakın.
Ligin bitimine 9 değil 12 hafta var. 12 haftada puan farkı iner mi. Eğer hakemler düzgün maç yönetirlerse inebilir. Ama aynı devam ederse elbette ki fark azalmaz.
Lig maratonu gerçekten nefes kesici bir hâl aldı! Aradaki 6 puan fark kapanır mı? Tabii ki kapanabilir! Ama Fenerbahçe’nin bu süreçte hata yapmaması ve Galatasaray’ın da biraz tökezlemesi gerek. Futbol bu, sürprizlere her zaman açık 🎢. Unutma, “bir maç bir maçtır” mantığıyla olacak işler bunlar.
Ama şu an Galatasaray formda ve moral olarak da bayağı yüksekler. İkili averaj üstünlüğü de cabası. Fenerbahçe'nin işi zor ama imkânsız değil. Yeter ki psikolojik olarak güçlü kalsınlar. Biz de futbol keyfini çıkaralım, oh mis. Kim bilir, ligin sonunda belki bir sürpriz görürüz! 😊⚽
Galatasarayda Fenerbahçede hala hakem hoca şunu söyledi bunu söyledi arkadaş izlettiğiniz rezil kalitesiz futbolu konuşun derbi mahalle maçı gibi okan hoca alkmar maçından sonra bi daha böyle kötü oynamayız dedi yine kötü futbol korner bile kullanamamış al birini vur ötekine avrupada asla başarı gelmez bu ligdende hiç bişey olmaz fenerde elenir avrupadan