Kizlar masa tenisi kavgası çıktı kavganın ortasında arkadaşımdan ayrıldım sizce kim haklı?

Arkadaşlar bugün okulda masa tenisi kavgası çıktı olayı anlatmaya başlıyorum şimdi arkadaşlar beden hocam bu yıl masa tenisi getirdi bende masa tenisine olduğunu bile bilmiyordum oynamaya başladığım ilk andan beri çok sevdiğim neler yaşadığım neler bazı arkadaşlarıma yalvarırdım benimle oynasınlar diye ve benimle oynayacak kimseyi bulamıyordum beden hocama yalvarırdım benimle oynadın diye oda sadece 2 kere oynadığı hata çoğul okuldaki kişiler beni kandırırdı gelip oynayacağım diyip gelip oynamıyorlardı bi keresinde beden hocam bana dediki tamam gelip oynayacağım dedi bi telefonda konuşam dedi yemin ederimki 2 saat boyunca masa tenisi masasında durup ona bakarak onu beklemiştim bi insan 2 saat boyunca telefonda konuşur mu telefonu kapattıktan sonra benimle oynamadı 2 ders boyunca beni ayakta bekleri bide bunlar daha hiç bir şey ilk zamanlarda benden başka hiç kimse masa yenisi oynamıyordu sevmiyorlardı ben oynamaya başladığım 1 buçuk ay sonra herkes oynama başladı bende en yakın arkadaşımla bu oyunu daha iyi öğrenmek için profesyonel olmak için en yakın arkadaşımla oynuyordum hep durmadan kendime yeni bi raket aldığım herkes delisi artık beden hocam okuldayken bile benim raketimi istiyorlar hocalarınla oynuyorum müdürle oynuyorum beden hocam okulda olmadığı zaman müdür sınıfıma kadar gelip benden raketimi istiyor ve çoğul zaman müdür benimle oynuyor okulda 2 tane masa tenisi var 1 tanesini 3 hafta önce 2 haftaya kadar ful kaptım evet ama inkar etmem sonra öğrenciler şikayetçi oldu beden hocama ama bu son zamanlar beden hocam hayret hep benim arkamda beni destekliyor bugün bugunki olayı anlatayım diğer arkadaşımla masa tenisi oynamaya çıktık 2. Tenefüste 1. Seti oynarken 4 erkek geldi ne zaman bitireceksiniz diye tuturdular bizde hemen bitirdik zaten 1 set oynadık bu hafta hani öğrencilere haksızlık oluyor diye günde 1 tenefüs veya 2 tenefüs oynuyoruma artık sadece sonra o erkeklere masa tenisini verdik en yakın arkadaşıma dedimki öğlen arasında oynayalım dedidedim oda tm dedi gotik oynamaya 1. Seti oynadık 2. Sette yine aynı erkekler geldi hadi ne zaman bitireceksiniz diye bende dedimki bitirmicem onlarda biti iyiler haker ettiler bende susmadım kavgayı onlar baslati birbirimize kırdık hakaretlerine karşılık verdim hocalar geldiği bizi hatırlaya en yakın arkadaşımda baba diyorki gel gidelim oynasınlar bana bağırdı onların tarafını tutu sonra hoca bize dediki bi set oynayın onlarda 1 set oynadınız böyle oynayın dedi yan dedim sonra o erkekler 6 da bitsin dediler bende tamam dedim altıda bitsin dedi 6 da bitirdik sonra o erkeklere verdik ben onlarınki sayarken bize dediler ki değil gidin hadi ordan gidin bu masa artık bizim biz kaptık size vericez oynamaya devam edecez bende burada yine onlara bağırdım kavga ettim arkadaşımda bana bağırıyor kızıyor onların tarafını tutu onlar haklı onlar oynasınlar diye benim tarafımı hiç tutmadı bende ona dedimki onu gidersen ne yaparım bilirsin bugün delirdim halada delirmişim oda dediki gidiyorum dedi raketi bana verip gitti beni yarı yolda bıraktı ve onların tarafını tutu bende sinirle raketleri alıp sınıfıma gittim ve arkadaşlığını bitirdiğimi söyledim onunla tekrar eskisi gibi olamayacağımı söylediğim halada o pis erkeklerin tarafını tutuyor onlar haklı ben haksızım diye bende eve gelir gelmez onu takipten çıkardım sizce kim haklı bide artık gerçekten ben bu oyuna başladığımdan beri ve geçen hafta yeni raketi aldığımdan beri bütün okuldaki öğrenciler beni rahat bırakmadı bütün okul artık masa tenisi oynamak istiyor ve beni üzen şey yemin ederimki ben oynamadigim zamanlar masalar boş oluyor

Kizlar masa tenisi kavgası çıktı kavganın ortasında arkadaşımdan ayrıldım sizce kim haklı?