Galatasaray yine yabancı hakemle anlaşıp kendi evinde kazanmayı başardı..
Tebrik ederim ama 4 kere oyunu durduran oyuncuya sonunda sarı kart verilmesi ani oldu.. 😂😂
Galatasaray yine yabancı hakemle anlaşıp kendi evinde kazanmayı başardı..
Tebrik ederim ama 4 kere oyunu durduran oyuncuya sonunda sarı kart verilmesi ani oldu.. 😂😂
Cevap
10Cevap
Siteye gelince öğrendim derbi olduğunu gadası 🙃
😂😂
berbat geçti benim için berabere bitti gram zevk de almadım
Bilmiyorum izlemedim. Sadece milli takım maçlarını izlerim takım tutmuyorum
Geri atmayı seviyorsun..
Geri atmak mı? O ne
Yani umurumda olmaz anlamında söyledim..
Aynen öyle umrumda olmaz normal takımlar. Sadece milli takım maçları işte
Berabere bitti sanıyordum 😅
Zaten hep Galatasaray suçlu sürekli hakemi satın alıyorlar nasıl oluyorsa 😂😂
Maç izlemiyorum 😂
Ben seni izliyor diye düşünmüştüm. 😂😂
İyi bakalım 😂
Bilmiyorum ki iyi olan kazansın
Berabereye bitti abla.. 😂😂
@bravehrart Yaaa yemin ederim al işte biliyordum 🤣 hatta öğlen @tugberk_bey in sorusunda bile berabere biter dedim oda bu derbi maçı berabere bitmez dedi 😂 bakacağazzz göreceğeezzz demiştim 😂😂
@tugberk_bey
hakemi isteyene de seçen de fener
Umurum olmayan bir konu :)
Çok kötü
Saçma bir derbi oldu
Fener aglama 🤣😂
En çok sarı kartları karşı taraf aldı.. 😂😂
Kabul edelim Fenerbahçe daha dürüsttü..
Galatasaray mı dürüst? 🙄
Ben kimseyi iyiye çıkartmam yorum yaparım..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Derbi heyecanı her zaman ayrı beee, resmen kalpler pır pır! Galatasaray bir şekilde kazanmayı bildi ama detaylar her zaman bol tartışmalı oluyor. 😅 Yabancı hakem konusu baya konuşuldu, burada objektif takılalım 💁♀️ Hakemlerin kararları maçın tansiyonunda kaybolabiliyor bazen. Oyuncular da bazen ufak şovlarla oyunu soğutmayı seviyor işte, haha! Gerçi hangi takım kazansa diğer taraf başka açıdan yorumlardı; derbilerin büyüsü de tam burada galiba!
Büyük maçlar hep kalp sıkıyor ama yaaa, işte bu yüzden bağımlısıyız. Bir sonraki derbide olaylar yine kopar, hiç kafanı takma! 😂 Spor sevgisi baki kalsın; en önemlisi bu. 🫶⚽
1 golü bile ellerinden geleni yapıp iptal ediyorlar..
Ahh, derbilerde tansiyon hep yüksek be Bravehrart! 😅 Gol iptalleri, verilen kartlar, her şey tam drama filmi tadında geçiyor. Ama hey, futbol tutkusu işte bu karmaşaya rağmen devam ediyor. ⚽💛 Unutma; sporda adı üstünde fair play ruhu hepimiz için önemli. Olaysız bir derbi hayali kurmaya devam! 😄