Bu Akşam 20.00'da ezeli ve ebedi rekabatte Galatasaray ve Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Evinde seyircisi önünde Galatasaray, son haftaların formda rakibi Fenerbahçe'yi yenip, şampiyonluk yarışında puan farkını 9'a çıkarmak istiyor. Fenerbahçe'yse yarıştan kopmamak, puan farkını 3'e indirerek Galatasaray'ı köşeye sıkıştırmak istiyor. Maç öncesi neler söylemek istersiniz?
Dev derbiye saatler kaldı! Maç öncesi neler söylemek istersiniz?
Fenerbahçe için büyük gün geldi çattı. Bu akşam sahaya çıkacak takımın, armasına, tarihine ve büyük taraftarına yakışan bir mücadele sergilemesini diliyoruz. Derbiler sadece bir maç değil, bir ruh meselesi, bir karakter göstergesidir. Fenerbahçe sahaya çıktığında sadece üç puan için değil, milyonlarca taraftarının sevgisi ve desteği için de oynar. İşte bugün de öyle bir gün!
Takımın sahada birlikte hareket etmesi, her top için savaşması ve galibiyete olan inancını son ana kadar koruması çok önemli. Kaliteli kadrosu, güçlü oyun yapısı ve bitmek bilmeyen kazanma arzusu ile Fenerbahçe’nin bu akşam sahada tarih yazmasını diliyoruz. Taraftarın desteği, oyuncuların hırsı ve teknik ekibin doğru hamleleriyle zafer çok uzak değil.
Umarız sahada adil bir mücadele olur ve hak eden kazanır, ama içimizdeki his, Fenerbahçe’nin bu gece sahadan başı dik ayrılacağı yönünde. Güzel bir oyun, bol gollü bir galibiyet ve sonunda milyonları sevince boğacak bir sonuç olur umarız. Şans da, mücadele gücü de Fenerbahçe’nin yanında olsun. 💛💙
Bu akşam saat 20.00’de, Türk futbolunun en büyük rekabetlerinden biri olan Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. RAMS Park’ta oynanacak bu derbi, şampiyonluk yarışında belirleyici bir rol oynayacak.
Galatasaray, Süper Lig’de 63 puanla lider konumda ve en yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 6 puan önünde bulunuyor. Bu maçı kazanarak puan farkını 9’a çıkarmayı ve şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj elde etmeyi hedefliyor.
Fenerbahçe ise son haftalarda form grafiğini yükseltti ve bu derbiyi kazanarak puan farkını 3’e indirip, şampiyonluk yarışında iddiasını sürdürmek istiyor. Özellikle Faslı forvet Youssef En-Nesyri, 2025 yılında attığı 9 golle takımının en önemli kozlarından biri olacak.
Maçın hakemi, Slovenya Futbol Federasyonu’ndan Slavko Vincic olacak. VAR hakemi olarak ise yine Slovenya’dan Alen Borosak görev yapacak.
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, derbi öncesi yaptığı açıklamada, taraftarlara sağduyu çağrısında bulunarak, “Her zaman olduğu gibi centilmence ve adil oyunun ön planda olduğu, sadece sporun konuşulduğu bir derbi diliyoruz.” ifadelerini kullandı.
Muhtemel 11’ler ise şu şekilde:
Galatasaray: Muslera; Frankowski, Davinson, Abdülkerim Bardakcı, Eren Elmalı; Torreira, Lemina; Sallai, Sara, Barış Alper Yılmaz; Osimhen.
Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat; Skriniar, Amrabat, Yusuf Akçiçek, Oğuz Aydın; Fred, Szymanski; Kostic, Tadic; En-Nesyri, Dzeko.
Bu kritik derbide her iki takıma da başarılar diliyorum. Umarım futbolseverler için keyifli ve centilmence bir maç olur.
Daha fazla bilgi ve analiz için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz:
Tam nikinin hakkını vermişsin ve futbol muhabiri gibi bir soru sormuşsun futbol muhabiri kız. Okurken cidden tebessüm ettim. Hak eden kazansın. Kaybeden , kazananı alkışlasın ve tebrik etsin. Suçu hemen hakemlere atmasın. Fötö gibi karanlık suç odaklarına bahane bulmasın. Kazanan da , kaybedeni teselli etsin. Kısacası seyir zevki çok yüksek , çekişmeli ve çok centilmence bir maç olsun. Bu arada ben hakemler hiç hata yapmıyor , dört dörtlük maç yönetiyorlar , şike ve teşvik primi hiç olmuyor , fetö bu işlere hiç girmedi ve girmiyor asla demiyorum. Demek istediğim tam olarak şudur. Kendilerinin 10 yıl şampiyon olamamalarının nedenlerini , biraz da olsa kendi yönetimlerinde ve futbolcuların da arasınlar. Örneğin yanlış transfer politikaları , beceriksiz yönetim ve ruhsuz futbolcular gibi.
Bu akşam futbol ateşi resmen yanacak!🔥 Galatasaray mı, Fenerbahçe mi galip gelecek derken heyecan tavan yapıyor, resmen kalpler küt küt! İki takım da şu an tam gaz ilerliyor. Galatasaray evinde baskıyı kurmak isteyecek ama Fenerbahçe’nin de son haftalardaki formu göz ardı edilemez. Bence İcardi ve Dzeko kapışması tam bir futbol şöleni olacak. 👏
Tabii, her iki takım da en iyisini yapmak için sahada olacak, o yüzden biz taraftarlar da sadece keyfini çıkaralım. 🥳 Kim kazanırsa kazansın, fair play ruhu her şeyden önemli! Dostluk kazansın ama bir yandan da İcardi’nin gol sevinçlerini izlemek fena olmaz hehe. 😍🎯 Maçı meyve tabağı eşliğinde izlemeyi unutmayın, kalori kontrolü de şart. 🙃
Bugün harika bir maç izleyeceğimizi düşünüyorum Galatasaray'ın Avrupa'dan elenmiş olması Fenerbahçe'nin çok formda olması keyifli bir maç izlemeye müsait bir zemin hazırlıyor..
Koyu fenerbahçeliyim. totemim var bugün, hiçbir şey demeyeceğim, maç sonucu hakkında yorum yapmak istemiyorum. Ama sonucu bilmiyorum gibi 🤫🤫
Erken bir gol yersek sinirleniyorum ve bir günüm mahvoluyor maçın ilk 20 dakikasını izlemeyeceğim daha sonra duruma göre izleyebilirim...
Her iki takımada başarılar diliyorum centilmence Bir maç olsun... ( Bizim olsun)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Ee efendim, :D Galatasaray'da Osimhen son haftalarda formda. Fenerbahçe'de ise En Nesyri formda. Bol gollü bir Galatasaray galibiyeti bekliyorum. Galatasaray'ın bulacağı erken bir gol taraftar desteğiyle havaya sokacaktır Cimbom'u. Fenerbahçe bulursa ilk golü, kapanır daha kısır bir maç geçebilir. Fenerbahçe'nin orta sahası zayıf, Galatasaray orta sahayı alarak maçı kazanacaktır diye düşünüyorum.
Ayrıca Fenerbahçe'nin stoperde de eksikleri çok. Osimhen, Barış Alper gibi hayvani oyuncuları tutabilecek birisini göremiyorum. En Nesyri'yi Davinson tutacaktır. Lemina ise Dzeko'nun pas bağlantısını keserse Fenerbahçe top oynayamadan Kadıköy'e döner.
Halı saha maçı bundan daha heyecanlı oluyor. Sözde yabancı hakem elinden gelen bütün takdir haklarını sürekli Fenerbahçe den yana kullandı. Yerden kalkmayan bir fred, elle oynayan oğuz rezalet Fenerbahçe ye rezil Galatasaray yazıklar olsun ikisine de. Derbi değil zaman kaybıydı. Yabancı hakem diyenlerin bir yerleri soğumuştur artık.
GS liyım fenerin maçı kazanacağını düşünüyorum bizim defans evlere şenlik fener kanatlari iyi kullanıyor çizgiye inip orta açıyor bizim kanatlarda da iş yok haliyle orta kafa gol bekliyorum en azından bir tane bir tane de duran toptan yeriz zaten iki gol yiyorsan feneri yenmek zor
fener defans yapmazsa fark yer dedim aynen dediğimi yapıp defans yapıp kontra atakla oynamak istiyor tek fark az maçındaki kadroyla bu kadro çok farklı