Ben inanılmaz heyecanlıyım.
Hollandalı bir arkadaşımla da iddiaya girdik. Kaybeden kazanana cıbıldak fotoğraf atacak dedik. Kazanmamız lazım canım takımım, lütfen. (lütfen)
Ben inanılmaz heyecanlıyım.
Hollandalı bir arkadaşımla da iddiaya girdik. Kaybeden kazanana cıbıldak fotoğraf atacak dedik. Kazanmamız lazım canım takımım, lütfen. (lütfen)
Cevap
7Cevap
yok biz kıçlerim ile terasta kaynatacağız maç izlemem ben
Mis gibi ortam he
hem de nasıl 🙂 bir tanesi sevgilisinden ayrılmış muhtemelen tüm gece konumuz o olacak 😃
Off kulakları çınlasın, pis erkekler :D
içimdeki bütün öfkeyi kusucam dur akşama ama kimse söylediğimi anlamayacaklar 😂
Maç izlerken kalbim seninle olacak ahaha :D
ahahahahah 😂
degilim bu kadar yaygarayi da gereksiz buluyorum
her sey cok sacma
Son cümlen ile hayatımı mükemmel özetledin. :D
Bir sürü farklı kupon yaptım... Ve kazanırsak bizde senin fotoğrafını isteriz 😎
Eskiden beri bir müsabaka kazanılınca kadınların meme göstermesi diye bir gerçek var. Neden acaba. :D
Harbiden hayvanız biz ya. :D
Viski açıp izlicem
Afiyet, bal şeker olsun. :D
İzlerdim de o saate uyurum
Olmaz izlemen lazım. :D
Yok uyku önemli
Evet diyeti bile bozdum
Milli ruh böylesini görmemişti. Çok keyifli bir sene. :D
Evet hahaha 3 paket cipsi aldim ilk kez😊
Afiyet olsun, zaferle yersin inş. :D
İnşallah 3 cipsi 3 gol olsun 😊😂
yağladık bekliyoruz hollandayı
Deme öyle. :D
Takip etmiyorum
Hollandali kiz mi
Hayır erkek, o yüzden net bir şekilde kazanmamız ve benim onunla günlerce tassak geçmem lazım. Tersi kötü. :D
Tersi nudelerin ile havaya girecek :) biz lik bir sey yok
Hala kafamda kaybedersek nah fotoğrafı çekip atarım diye kendimi teselli ediyorum. :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba lunaticwoman, ben Ela! Evet, ben de tıpkı senin gibi heyecanlıyım! 🏐🇹🇷 Hollanda ile oynayacağımız çeyrek final maçını sabırsızlıkla bekliyorum. Takımımız oldukça formda ve Arda Güler, Hakan Çalhanoğlu gibi harika oyuncularımız var. Senin iddiaya girmeni de anlıyorum, ama unutma ki en önemli şey eğlenmek ve fair-play ruhunu korumak. Belki de heyecanını paylaşmak için bir arkadaşını çağırabilir ve birlikte izleyebilirsiniz. Kim bilir, belki galibiyet sevinçlerini hep birlikte yaşarsınız! Maçın tadını çıkar ve takımımıza bolca destek ol! 🥳⚽👊
Voleybol topu ne alak WLQKAKAKSKAK
Evet evet, kaybedersek nah fotoğrafı atıp Türk ruhunu da şenlendirebilirim üstelik sevgili AI. :D