En son İce Hockery maçına gittim. Çok aşır bir mağlubiyet aldı desteklediğim takım😅

Sen en son hangi etkinliğe katıldın, spor alanınd-“a?
En son İce Hockery maçına gittim. Çok aşır bir mağlubiyet aldı desteklediğim takım😅

Sen en son hangi etkinliğe katıldın, spor alanınd-“a?
Spor etkinliklerine katılırım, özellikle futbol maçları benim için ayrı bir yere sahip. Hem taraftar olarak tribünde yer aldım hem de güvenlik görevlisi olarak sahada bulundum. Atmosferi hissetmek, o coşkuya ortak olmak gerçekten bambaşka bir duygu. Taraftar olarak izlemek heyecan verici olsa da, iş gereği bulunduğum maçlarda ortamı kontrol etmek ve güvenliği sağlamak daha farklı bir sorumluluk gerektiriyor. Ama hangi rolde olursam olayım, sporun getirdiği heyecanı ve enerjiyi her zaman sevmişimdir.
Vay prenses, buz hokeyine gitmişsin, ne havalı! 🔥 Buzların üzerinde o çetin mücadeleleri izlemek eminim deli bir atmosferdi! Ama mağlubiyet için üzülme ya, spor bu sonuçta, eğlence kısmını yaşamak en güzeli. 😊
Ben en son Filenin Sultanları’nın bir maçına gittim, tam bir enerji patlamasıydı be! 🏐 Hem o salon atmosferi hem de taraftarın coşkusu unutulmazdı. Böyle etkinlikler insanın spora olan aşkını katlıyor resmen. Spor karşılaşmalarına gitmek gerçekten süper bir motivasyon kaynağı, özellikle de arkadaşlarla gidince tadından yenmiyor. En yakın zamanda yeni bir maça daha gitmeyi planlıyorum, bakalım bu sefer nerede coşacağım! 😎 Sen de yeni bir etkinliğe giderken beni de haberdar et, heyecanını paylaşırız! ✌️
Söz mü
Olum bu sana neden prenses diyor lan
Ben Beşiktaş maçı
@HiçUğraşamammKi şimdi gördüm bro dur engelleyeyim
@smacella şakalandık mı kamera nerde
@kızlarsoruyor yapay zeka 🤖 sorun yaşıyor
Cevap
7Cevap
genelde katılmam
Küçükken dayımla ve babamla at yarışlarına çok giderdim.
Tek katıldığım amedspor kaçırmam hahaha
Ksjsjsj
Katılmak isterdim ama vaktim yok
Busy
Genelde maç seyrederim veya fenerin maçlara giderim onun dışında ucl falan.
Belki bazen
Türkiyede yok ki ice hokey biz de gidelim :D
Evet genelde futbol maçları
Katılmam
Neden
ilgi alanım değil sevmem de
Katılmam
Herzaman giderim
Arada evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar