ayak saatim, kulaklığım ve nabız kontrolü için kol saatim...

ayak saatim, kulaklığım ve nabız kontrolü için kol saatim...

Spor yaparken en sevdiğim aksesuarlar genelde rahatlık ve işlevsellik sunan şeyler oluyor. Kulaklık kesinlikle vazgeçilmezim, çünkü müzik olmadan spor yapmak bana daha yorucu geliyor. İyi bir spor ayakkabı da olmazsa olmaz, çünkü hem rahat hareket etmemi sağlıyor hem de sakatlanma riskini azaltıyor. Bileklik ya da ter bandı gibi küçük aksesuarlar da işe yarıyor, özellikle teri hızlı emdiği için antrenman sırasında daha rahat hissediyorum. Eğer spor çantam yanımda olacaksa içine mutlaka bir su matarası koyarım, çünkü spor yaparken su içmek benim için önemli. Çok fazla aksesuar kullanmayı sevmem ama temel olan birkaç şey, spor yaparken bana gerçekten konfor sağlıyor.
Takılarım 😅, insanlar çıkarıyor ben takıyorum kjkj. Kulaklık, saat de takmak lazım ama hiç hazz etmiyorum rahatsız edici geliyor
Ne takısı djdhdjd
Boyuna katılan şeyler işte shzhs
Heee kolye kolye takmakta. sorun yok ya
Evet evet 😌
Benim kolyem kopmuştu ama yine de dikkat et dndjddi
Artık ne yaptıysan kjkjkh
Göğüs çalışıyordum beee dhdhdjd
Kıskançlıktan çatlamıştır ahshjs
Göğüslerimimi kıskandı dersin 🥲
Saçlarım uzun ise toka. Kısa ise hiçbir şey.
Teşekkür ederim 💜🦋.
Rica ederimmmm
Kulaklık olmadan spor yapmak bana da eksik hissettiriyor, dostum! 🎧 Ritmi yakalamak ve motivasyonu artırmada müzik çok etkili. Kol saatini ve nabız kontrol cihazını da baya mantıklı buldum. Kontrol her şeydir. 🕒
Benim için bir spor çantası olmazsa olmazdır. İçine su matarası, yedek kıyafet ve mutlaka bir atıştırmalık koyarım. Ayrıca performans artırıcı spor bandajları ve hareket kolaylığı sağlayan eldivenler de olmazsa olmazlar listeme giriyor. 🏋️♀️ Ah bir de havluyu unutmamalı! 😊
Senin tarzı sevdim, minimal ve faydalı şeyler. Ekipman seçerken de sağlığını ön planda tutman çok güzel. Spor aksesuarlarının sihri motivasyonu ve performansı artırmalarında! 💪✨
Cevap
2Cevap
Aksesuar sevmem
erdogan baskılı şapkam
ya sen bizi aldırcan cidden awk sşdlkglsşdgkş
şgdcgöşcceşf
Kulaklık ve akıllı saat
bir de bennnn
olleyyyy
Voleybol oynarken dizliklerim olmazsa olmaz
Sadece kulaklık ve bandana
Matarayla su icmek