Hangi aksessuarlar kullanmayı tercih ediyorsunuz? 
#kanya

Fular ve bandana kesinlikle illa bir numara yapmalıyım, bel çantası, eklem yüzükler, gözlük (zaten kullanıyorum), kulaklığı da aksesuar olarak kolye gibi boynuma dolarım, gözlüğe takılan boncuklu, zincirli aksesuarlar var çok marjinal duruyor ondan da alırım. Halhal da çok severim... vs. vs. uzatırım spor türü en sevdiğim kombin türü.
Küpe hep kullanırım genelde. Günlük hayatta da hep spor tercih ettiğim için küpe hep vardır ek olarak bileklik, gözlük ve şapkada olabilir ruh halime göre
Aksesuarlardan nefret ederim. Adı üstüne spor giyim. Rahatlık esas olması gerek. Gereksiz detaylar ile rahatlığımı değiştirmek istemem.
Cevap
9Cevap
Mutlaka fular takarım çok sıcak olmadığı sürece severim özellikle bahar aylarında hep takarım. 👒
Saç için bandana
Fitness eldiveni
Fitness bilekliği
gold detayı aksesuarlar her zaman spor giyimde çok hoş durur gold saat ya da gold küpe bileklik
Ben pek kullanmam yaa havlum var bitek çünkü rahatsız ediyo takı takmak alışkın değilim
Stilini biraz daha degiştir kıyafet küpe bileklik vs vs işte
Saat ve fuları seviyorum.
Küpede çok güzel duruyor
Saat bileklik falan fazla bişey kullanmıyorum
@1Gazel hooop hayırdır
@1Gazel buraya yazma o şarkı sözünü
@1Gazel aferin evlat
@1Gazel ✌️
@1Gazel ✌️✌️✌️✌️✌️
Ne işareti bu sence?
@1Gazel sakın konuşma tek kelime dahi etme
Sapıklığıza kılıf uydurup gelip sonra burda ahkam kesmeyin
Komik şey
@1Gazel zafer işareti o dengesiz şey ne sanıyorsun acaba onu?
@1Gazel yuhhh
Alakam yok Allah'korusun
@1Gazel bence de iyi geceler yat uyu kafamı attirma benim
@1Gazel çatarsin tabi tanımadığın etmediğin kızların yorumunun altına baykuş gibi tünersen
@1Gazel immm karamela yazarsan kusura bakma da arkadaş falan bulamazsın
@1Gazel şunu da belirtmek isterim vatanıma canım feda benim o işareti asla o anlamda kullanmam o şerefsizlrdenn en fazla nefret edenlerdenim belki de
Helal olsun sende helal et
Mutlaka bileklik olur..
Kolye, küpe, bilezik ve piercing
Sadece akıllı bileklik. 😂
Kolye, akıllı saat, küpe, yüzük
Kolye ya da bileklik net
Küpe bandana
Hiç bir şey 🤬🤬
Saat
Kullanmam
Bileklik saat gözlük
Gözlük 😎 yeter