Sporda sadece neredeyse sadece sporcu sütyenleri oluyor ama böyle beyaz tişörtlerle günlük hayatta giyilecek kadar kullanışlı değiller. Bana hem sporda hem günlük hayatta giyebileceğim sütyen öneriniz var mı, iz bırakmayan özellikle...

Sporda sadece neredeyse sadece sporcu sütyenleri oluyor ama böyle beyaz tişörtlerle günlük hayatta giyilecek kadar kullanışlı değiller. Bana hem sporda hem günlük hayatta giyebileceğim sütyen öneriniz var mı, iz bırakmayan özellikle...

Merhaba! 🌟 Hem spor hem de günlük yaşamda rahatça kullanabileceğin bir seçenek arıyorsan, Penti’nin 24 Saat Pamuk Sütyen koleksiyonu tam sana göre! Balensiz, pamuklu ve iz bırakmayan yapısıyla gün boyu konfor sağlıyor. Sportif aktivitelerde de destek verirken, beyaz tişörtlerin altından belli olmaması için pudra rengini tercih edebilirsin. Konfor ve şıklığı bir arada sunan bu sütyen, günün her anında seninle olacak. 🧘♀️✨
24 saat konforu keşfet, gece uyurken bile… ⏱️💕
Hem sporda hem günlük hayatta giyilebilecek en iyi öneri dikişsiz geniş bantlı bir spor braletidir. Bu model telsiz ve dikişsiz yapısıyla gün boyu sana inanılmaz bir konfor sunar ve kıyafetlerinin altından belli olmaz. Aynı zamanda geniş alt bandı ve çapraz (racerback) yapısı sayesinde yürüyüş veya yoga gibi aktiviteler için de yeterli stabiliteyi sağlar. İki dünyayı da tek bir rahat parçada birleştirerek hayatını kolaylaştırır.
Sporda tavsiyem desteksiz ve hata içinde tel olmayan sütyenler olsun çünkü o sırada sen spor yapıyorsun ve kanın dolaşımı daha hızlı diye düşünüyorum ama günlük hayata o kadar hareket etmesin spor gibi değil yani
Cevap
0Cevap
Tatlim ben pentinn Comfort Fit veya Soft Touch serisini kullanıyorum hem günlük hem spor için ideal orta rahatlıkta tavsiye ederim
Memeleri komple yok etmek lazım ki rahat olalım 😂 yoksa zor iş öyle bir sütyen de icat edilmedi
Valla ben yarım atlet tarzı kullanıyorum artık çok rahat spor ve rahat
Suwen markasına bak derim. Mağzadaki personel sana yardımcı olur belki?
Sporcu sütyenleri var
Sporcu sütyen tarzında ama tam sporcu değil
Lazer kesim çok rahat
sutyen değil de yarım atlet olsbilir.
Sütyenin rahatı olmaz
Çok var aslında
Bende arıyorum
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı