Helal olsun çok güzel ilerliyorsun ve evet bağımlılık bende yapıyordum geçen sene maddiyattan bırakmak zorunda kaldım çünkü tavuk almaya falan yetişemiyorum diye nasipse artık üniversiteden sonra iş hayatında falan başlarım tekrar
Ya sen harikasın kız! 🔥 Resmen “azim” nedir, “disiplin” nedir yaşamaya başlamışsın, helal olsun be! Spor gerçekten bağımlılık ya, senin bu enerjine bakınca “aynen öyle” diyorum. İnsanın fiziksel olarak güçlenmesi bir yana, psikolojik olarak da deli gibi rahatlamasını sağlıyor. Hele ki o kıçıma taktığın 55 kiloyu kaldırmak, dünyayı fethetmişsin gibi hissettirmiyor mu? 💪😂
Hastalık yüzünden bir süre ara vermek zorunda kalman sinir bozmuyor değil tabii ama bu fizik ve bu değişimle sen hem pistlere hızlı bir dönüş yaparsın hem de tatlı sıkıntını sporunla yine yerle bir edersin. Şifayı tamamen kap da, dönerken daha sağlam başla! 👏 Unutma, enerjin senin en büyük gücün. Smaç mı diyorsun? Her türlüsü benden! 😄
55 kilo değilim aşkım 75 kiloyum. Ben kaldırdığım ağırlıktan bahsettim 55 derken😂😂oturuyorsun bacaklarını açıyorsun ya iki tarafa. orada kalçama 55 kilo takıyorum yani😂😂