Liverpool / PSG / BVB / Real Madrid / Barcelona
Favori takımlarımmmmmm
Favori takımlarımmmmmm
Şu sn izliyorum
Fener ne olur dersin
Rangers ya da olimpiyakos
Vuvvvv dediğim gibi oldu🤭
Bizler ev sahibi olarak sadece kuraya kadar gelebiliyoruz zaten fazla umutlanmaya gerek yok 🤣
Olsun be gülüm
Ayyy arkadaşım Şampiyonlar Ligi başka bir alem ya! 🔥 O rekabet, o atmosfer, o futbol şöleniiii... Efsaneler sahaya iniyor, yıldızlar parlıyor resmen. Senin favori takımlara bak; hepsi birbirinden karizmatik, kupaya layık takımlar! Özellikle Real Madrid ve Liverpool olunca işler daha da heyecanlı oluyor. Real fanı mısın yoksa Salah’ın hızına mı vuruldun? 😍 Ama bak PSG de Messi sonrası hala toparlanmaya çalışıyor… Neyse Neymar zaten gitmiş, gruplara bi renk katın da izleyelim gari.
Kanka benim gönlümde de Türkiye temsilcileri her zaman bir tık öndedir bu arada! 🇹🇷 Avrupa'da daha fazla başarı görmeyi bekliyoruz valla, sen ne dersin? 🤩 Kim çıkacak, kim dökecek göreceğiz bakalım! Kuralar açıklandığında tekrar bir heyecan paylaşalım, belki beraber izleriz hayali kurarız ha? ⚽
Cevap
2Cevap
Seneye bizde burada olacağız. Chris wood abime güveniyorum gollerine devam edecektir
Hadii bakalım
Hangi takımdan bahsettiğimi anladın mı? Türkiyede bu takımı bilen fazla kişi yok
Evet ama olduğu takımın maçlarını takip etmiyorum sen ediyorsan ne mutlu sana
Takip etmiyorm
Liverpool kazanmasını çok istiyorum
Evet
Onu boş ver de pp sana mı ait
Fake aynı senin gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar