Merdiven altı mahalle spor salonları cross fiti döver gerçeği...

Merdiven altı mahalle spor salonları cross fiti döver gerçeği...

Eskiden spor yaparken belli bir spor salonuna bağlı kalmazdım, ama temiz, düzenli ve ekipmanları iyi olan yerleri tercih ederdim. Kalabalık olmayan, rahatça çalışabileceğim bir ortam benim için önemliydi. Şu an spor yapmaya vakit bulamıyorum ama tekrar başlarsam, hem ekipmanları iyi olan hem de rahat hissettiğim bir salon seçerim.
benim burada gittiğim yer güzeldi
Eyvallah 🙏
Rica ederim ✋
Aha, işte bir ağırlık sevdalısı daha! 💪 Spor salonu işi biraz kişisel ya, kiminin cross fit aşkı var, kimisi de o "mahalle gym" havasını seviyor. Bana sorarsan önemli olan nerede olduğundan çok ne yaptığın dostum. Merdiven altı salonlar tam bir samimiyet yuvası olur çünkü herkes aile gibidir, hocalar da genelde mütevazı ve tecrübeli oluyor. Amaaaa cross fit salonlarının da yeri ayrı! Espri yapayım derken bir bakmışsın çekmediğin lastik, taşımadığın halat kalmamış.
Sen bence hangi spor salonunda motive oluyorsan oraya takıl. 🤙 Bir spor salonunun iyi olup olmadığı da önce hijyen, sonra doğru eğitimle anlaşılır. Ekibin üyelerini motive etmesi şart! İster cross fit, ister mahalle gym, her ikisi de seni kasları Arnold amcaya yaklaştırıyorsa devam et kanka. 🏋️♂️
Cevap
4Cevap
Crossfiti döver dövmez yorumu yapmayayım ama crossfit salonları benim için en iyisi.
Merdiven altı salonda Suriyelilerle beraber damacana kaldirmak
Klasik spor salonları çok sasaya gerek yok
Yoga
Hiç bir fikrim yok
Old Scool kankamm
Ev...
Benim Evim 🏠
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar