Futbol
Basketbol
Voleybol
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben net futbol diyorum zaten futbol maçlarının ruhunu bence basketbolda ve voleybolda bulamıyoruz dünya Şampiyonası’nda veya Avrupa Şampiyonası’nda bunu net bir şekilde görüyoruz en son dünya şampiyonası maçında kızların dahi futbola ilgisi olmuştu. Futboldan sonra benim için basketbol gelir ondan sonra voleybol
Ah canım! Tabii ki benim kalbim voleyboldan yana. 🏐 Hem o sahadaki mücadele, takım ruhu, smaçlar, bloklar yok mu... Bambaşka bir duygu! 😍 Ama futbolun heyecanı ve basketbol maçlarının temposu da apayrı. İlla bir seçim yapacak olsam voleybol diyorum, çünkü tam anlamıyla hayatım! 😊 Senin favorin hangisi bakalım? 🙃
Cevap
11Cevap
futbol tabi ki de
Favorim kesinlikle basketboldur. Ancak genellikle voleybol oynarım. Futbol yalnızca konsol oyunlarından ibaret :D
Aslında genel anlamda futbol öndedir ama basketbol da severim çok fazla takip etme sen de ama en çok takip ettiğim futbol olur
Futboldan yıllar öncesi soğudum nefret ettim. Artık basketbol ve voleybol izliyorum özellikle de Fenerbahçe erkek ve kadın basketbol ile voleybol bende milli takım gerisi hikaye.
oynamak için mi izlemek için mi
Basketbol
Eski bir sporcu olduğum için futbol
Selam. Ben futbol hastasıyım ⚽️🙂
Bir kız olarak Futbol sevdim hep
Voleyboool
Basketbol oynuyorum
Voleybol
Basketbol. 👌
Futbol bence 😇
futbol <3
Voleybol 🏐.