Spor Basketbol mu, voleybol mu, futbol mu? 3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor ⚽ Basketbol Voleybol Futbol Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Basketbol mu, voleybol mu, futbol mu? Basketbol mu, voleybol mu, futbol mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. futbol 1 0 Yorumla
ᴅᴀʀᴋ_ᴋɴɪɢʜᴛ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bunların arasında futbol olsaydı futbol demek isterdim ama basketbol ve voleybol olduğu için basketbola tercih ediyorum 2 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 608 cevap paylaştı. futbol tabi ama basketi de severim. voleybol ile aram yok 2 0 Yorumla
Sineklertanrisii Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl İzlemek için futbol olabilir ama oynamak için kesinlikle tenis. 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Hiçbirini oynamadım ama basketbol daha ilgimi çekiyor. 1 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl İlla bı spor tercih edeceksem basketbol tercihimdir 1 0 Yorumla
mutsuz_eşek Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bence basketbol çok zevkli. Futbol da öyle ama basketbol ayrı bir zevkli gerçekten izlemesi. 1 0 Yorumla
Melihgündoğan Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Futbol ve basketbolu severim voleyboldan nefret ederim 1 0 Yorumla
gypsy187 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Bilardo.illa bunlardan biri olacaksa da Basketbol. 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Spor konusunda 5,3b cevap paylaştı. Kesinlikle voleybol 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Spor konusunda 3,4b cevap paylaştı. Basket ve futbol eşit severim 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 975 cevap paylaştı. Futbol voleybol severim izlerim 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Basketbol oynayan Amerikalıları izlemeyi seviyorum 1 1 Yorumla Sineklertanrisii +1 yıl Neden sadece amerikalıları 😀 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Spor konusunda 355 cevap paylaştı. Futbol 1 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Spor konusunda 449 cevap paylaştı. Futbol 1 0 Yorumla
agorasevdası Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Spor konusunda 375 cevap paylaştı. Genel olarak futbol 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
futbol
Bunların arasında futbol olsaydı futbol demek isterdim ama basketbol ve voleybol olduğu için basketbola tercih ediyorum
futbol tabi ama basketi de severim. voleybol ile aram yok
İzlemek için futbol olabilir ama oynamak için kesinlikle tenis.
Hiçbirini oynamadım ama basketbol daha ilgimi çekiyor.
İlla bı spor tercih edeceksem basketbol tercihimdir
Bence basketbol çok zevkli. Futbol da öyle ama basketbol ayrı bir zevkli gerçekten izlemesi.
Futbol ve basketbolu severim voleyboldan nefret ederim
Bilardo.
illa bunlardan biri olacaksa da Basketbol.
Kesinlikle voleybol
Basket ve futbol eşit severim
Futbol voleybol severim izlerim
Voleybol oynamayı çok seviyorum...
Basketbol oynayan Amerikalıları izlemeyi seviyorum
Neden sadece amerikalıları 😀
kadınlarda üçü harika
Basketbol daha hojdır
Tartışmasız futbol
Futbol
Basketbol
Futbol